Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tři důvody proč se vyplatí gumové autokoberce na míru

PR článek

Rádi byste ochránili interiér vašeho vozu, nicméně nechcete, aby nějak designově trpěl? Pak se určitě vyplatí vsadit na poměrně nenápadné vybavení, které představují moderní gumové autokoberce. Mýty, které okolo nich panují, byly bezesporu vyvráceny. My se v následujících řádcích podíváme na tři hlavní přednosti takovýchto autokoberců.

Maximální míra ochrany

Tou si můžete být jistí. Moderní gumové autokoberce na míru ji bezesporu nabídnou. Vždyť bez větších problémů zamezí nejen znečištění podlahy vozu nějakými tuhými kousky jídla a podobně. Pokud se vám cokoli na gumové autokoberce vyleje, můžete si být jistí, že to na jejich povrchu zůstane. Jsou totiž vybavené zesílenými a zvýšenými kraji, přes které se jen tak nějaké množství tekutiny nedostane. Vy pak vůz jednoduše zastavíte a tekutinu vylejete pryč.

Pohodlná instalace a vysoká výdrž

Není nic jednoduššího než dát konkrétní autokoberce přímo na místo. Prostě ho pouze položíte a už nemusíte vůbec nic řešit. Modely jsou skutečně řešené na míru, takže na dané místo přesně padnou. Samotný materiál, z něhož se koberce vyrábí, je velmi odolný. V autě tak vydrží klidně i několik desítek let. Vypadat bude stále jako nový, Guma se prostě a jednoduše jen tak rychle neopotřebuje.  

Spousta různých designových variací

Doby, kdy se do automobilů vyráběly pouze univerzální gumové autokoberce, jsou už dávno minulostí. Moderní variace vám doslova a do písmene vezmou dech. Často se jedná přímo o autokoberce řadící se do vozů jednotlivých konkrétních značek. Hodně oblíbené jsou třeba stylové koberce Octavia. Vyznačují se mřížkovaným designem a také vyztuženými částmi u pedálů. Vybírat je musíte především podle konkrétního modelu vaší škody Octavia. To už ale zvládnete bez potíží online sami několika kliky.

Ohodnoť článek

Štítky Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři důvody proč se vyplatí gumové autokoberce na míru  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.