Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dámské hodinky jsou na vzestupu: Vyberte pro sebe ty pravé

PR článek

Řada žen se s radostí vyžívá v módě, takže jim rozhodně nesmí chybět hodinky. Nabízí se celá řada různých stylů, rozhodně se nemusí jednat pouze o jemné květinové modely. Možností je v této době opravdu mnoho, takže můžete najít přesně ten styl, který vám padne.

Styly hodinek

Módních trendů vychází neustále velké množství, zapomínat tedy nesmíme ani na hodinky. Jestliže si nejste jisti, jakého stylu chcete dámské hodinky, měli byste vzít v úvahu několik základních faktorů. Tím nejdůležitějším je, jaký je váš životní styl a jak se odráží ve vašem šatníku. Právě od toho by se měl odvíjet také výběr nových hodinek. Záleží totiž na tom, zda hledáte nadčasovou eleganci a luxus, nebo si spíš vyberete ze sportovních typů hodinek, které vám dodají sebevědomí. Populárních řešení je mnoho, záleží tedy jen na vás.

Chytré hodinky

Technologie chytrých hodinek se neustále vyvíjí, a tak se objevují nové a nové modely. Ty nabízí skvělé funkce, které se vám mohou hodit každý den. Tyto modely se většinou hodí jak pro ženy, tak pro muže. V posledních letech se více dbá na design, takže i chytré hodinky mohou vypadat stylově a doladí tak jakýkoliv outfit. Můžete si totiž vybírat ze sportovních, ovšem i klasických a volnočasových tvarů a barev. Díky tomu tak hodinky snadno přizpůsobíte svému stylu, ať už je jakýkoliv.

Rose gold hodinky

Barva rose gold je velmi populární a není se čemu divit. Jestliže nevíte, co si pod tímto názvem představit, jedná se o velmi elegantní kombinaci zlaté barvy s růžovou, výsledkem je tak velmi působivá barva, která se na špercích a hodinkách jednoduše vyjímá.

  • Tento odlesk kovu se hodí pro jakoukoliv příležitost.
  • Navíc je můžete kombinovat také s náramky a dalšími doplňky ve stejné barvě.
  • Jestliže chcete poněkud ženštější variantu, volte kombinaci s klasickou zlatou barvou.

Investice do těchto hodinek je velmi moudrá, jelikož rose gold barva nikdy nevyjde z módy. Jestliže chcete najít originální model v růžovo-zlaté barvě, podívejte se na hodinky Michael Kors. Ty navíc najdete i v jiných barvách.

Hodinky skeleton

Tyto hodinky, někdy nazývány též jako skeletony, jsou výrazné tím, že v nich můžete pozorovat hodinový strojek. Díky tomu tak působí velmi luxusně. Ani zdaleka už se nejedná pouze o mužské hodinky, výrobci se totiž zaměřili také na ženské varianty tohoto typu hodinek. Díky tomu tak na zápěstí můžete nosit tento klenot i v ženském provedení. Jedná se o velmi zajímavý doplněk, který přiláká nejeden pohled na vaše zápěstí.

Náramkové hodinky

Jestliže se často rozmýšlíte, zda si vezmete náramek či raději hodinky, pak by tento typ hodinek mohl být pro vás to pravé. Kombinuje v sobě totiž krásy obou možností, takže se jedná o jedinečný šperk, který přináší to nejlepší. Navíc se nabízí řada různých provedení, máte tak z čeho vybírat. Ať už toužíte po jemném designu drobného náramku, či raději po velkém ciferníku, který na zápěstí vynikne.

Boyfriend hodinky

Jak již z názvu vyplývá, tyto hodinky se moou pyšnit hlavně tím, že nevypadají na první pohled dámsky. Jedná se o velké mohutné modely, které něžném ženském zápěstí mohou působit jako pěst na oko. Ovšem právě v tom je jejich kouzlo. Inspirace pánskou módou zde totiž vůbec není na škodu.

Můžete zapůsobit, nechat projevit své sebevědomí a jednoduše vystoupit z davu. Tento typ hodinek není příliš oblíbený, ovšem nabízí skvělé možnosti. Vzhledem k velikosti hodinek totiž můžete získat také řadu doplňkových funkcí, které běžné u dámských hodinek nenajdeme. Navíc vytvoří zajímavý kontrast s dalšími doplňky, jakými jsou náhrdelníky a prsteny.

Při výběru nových hodinek byste si měli dát záležet. Vybrat dokonalý model totiž není záležitost na pár minut, nabídka je totiž rozmanitá. Je tedy nejprve důležité rozmyslet si, jakým stylem chcete své outfity ozvláštnit. Možnosti se nabízí tradiční i netradiční.

Ohodnoť článek

Štítky hodinky, styl, móda, chytré hodinky, náramek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dámské hodinky jsou na vzestupu: Vyberte pro sebe ty pravé  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.