Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kolektivní sporty nejsou pro vás? Co si vybrat za sport pro jednotlivce?

PR článek

Ne každý je milovník individuálních sportů. Jsou jedinci, kteří zkrátka v kolektivu nechtějí pracovat anebo cítí správný adrenalin a sportovní napětí až v moment, kdy je všechno jen čistě na jejich hrudi. Díky tomu tu jsou také individuální sporty a několik nejzajímavějších si dnes popíšeme!

Nejslavnější individuální sport je stále tenis

Tenis už dávno není jen gentlemanským sportem pro vybranou společnost. Teď si ho může zahrát víceméně kdokoliv si jen přeje. Jedná se ale o sport, který je i podle odborníků druhým nejtěžším na světě. Jen pro zajímavost, tím nejtěžším je gymnastika.

Jde zde totiž o propojení spousty obtížných schopností, mezi které patří mentální odolnost, skvělá koordinace, koncentrace, rychlé nohy, pohotové myšlení a spousta dalších. Tenis jako rekreační sport je velká zábava, ale na výkonnostní úrovni se pak stává ohromnou dřinou.

Skateboarding je sportem, který láká hlavně nejmladší

V teplém letním dni není skoro žádný rozdíl mezi náměstím a skateparkem. V obou lokalitách je totiž minimálně podobný počet lidí! Skateboarding je ohromným masovým sportem, který se dokázal z obyčejného ježdění po ulici vyšvihnout až na olympijské hry a dostat se na úroveň světového fenoménu. Pořiďte si základní vybavení na skate a pusťte se do svojí první skateboardingové jízdy!

Adrenalin na trailer či enduro? Cyklistika není jen o turismu

Cyklistika je neuvěřitelně rozvinutý sport. Můžete zažít jen klidnou turistiku po venkově i městech, nebo se rovnou pustit do závodění na silnici a poslední štací jsou potom downhill sjezdy v tvrdém terénu. Právě různorodost cyklistiky je důvod, proč se ji lidé věnují celý život a jen tak je to nepřestane bavit. Nevýhodou ale je, že na rozdíl od skateboardingu, je investice do kvalitního cyklistického vybavení zatraceně drahá. Mnohdy už koupíte za cenu profesionálního kola velice dobrý automobil.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ambassadors.eu, enduro, trailer, skate, sport, cyklistika, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolektivní sporty nejsou pro vás? Co si vybrat za sport pro jednotlivce?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.