Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vynikněte v davu díky personalizovaným šperkům

PR článek

Jak nebýt šedou myškou, ale naopak vyniknout v davu? S pomocí šperků. Ale ne nějakých obyčejných, nýbrž těch personalizovaných. Jaké šperky lze vyrobit na míru? Máme pro vás přehled těch nejoblíbenějších.

Proč nosit personalizované šperky?

Není šperk jako šperk. Personalizované šperky vás opravdu odliší od davu a na první pohled bude jasné, kdo je jejich právoplatným majitelem. Ať už sháníte dárek pro někoho blízkého nebo chce naopak někdo obdarovat vás,personalizované šperky potěší opravdu každého.

Náhrdelníky a přívěsky zcela na míru

Když je řeč o personalizovaných špercích, spoustu lidí jako první napadnou náhrdelníky a přívěsky. Oblíbené jsou přívěsky ve tvaru písmene, které mohou znázorňovat první písmeno ve jméně, dále se ohromné popularitě těšípřívěsky se znamením zvěrokruhu. Máte-li rádi horoskopy a charakteristika vašeho znamení by snad ani nemohla být přesnější, nebojte se hrdě nosit na krku své znamení. Samozřejmě lze investovat také do přívěsku s nápisem, jménem či datem vyrytým na přání.

Personalizované prsteny nejen pro novomanžele

Krásným dárkem je samozřejmě personalizovaný snubní či zásnubní prsten. Ten může být osázen drahokamy podle vašeho výběru, lze do něj vyrýt iniciály snoubenců nebo třeba datum první schůzky. Personalizovaný zásnubní a snubní prsten je romantickým gestem, jenž manžele navždy spojí. Ale žádost o ruku a svatební den nejsou jedinými příležitostmi, kdy lze gravírované prsteny využít. Mohou sloužit také jako upomínka na významné životní jubileum.

Náramky z drahých kovů i provázků

Dalším typem personalizovaného šperku je náramek. Ten může být doplněn o přívěsek s gravírováním, stejně jako řetízek. Při výběru personalizovaného náramku máte na výběr ze dvou možností:

  1. náramky z kovů (nejčastěji ze zlata a stříbra),
  2. provázkové náramky.

Zdroj foto: kaanturker / Shutterstock.com

Stříbrné a zlaté náramky se snadno sladí s dalšími šperky, například s prstenem a náušnicemi. Provázkové náramky se staly nejprve hitem mezi mladšími jedinci, ale stále častěji se objevují také na rukou dospělých, kteří si je nemohou vynachválit. Nabídka barev je u provázkových náramků mnohem větší a ruku nositele ozdobí hravým způsobem.

Personalizované šperky jsou skvělou investicí a při každém pohledu vám připomenou významnou životní událost, někoho blízkého nebo vám pomohou dát světu najevo, kdo je jejich nositel, čemu věří, co se mu líbí a co má rád. Možností, jak může takový šperk na míru vypadat, je celá řada. Stačí si najít to, co je vám nejbližší a rádi byste na sobě nosili každý den.

Ohodnoť článek

Štítky šperk, náramek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vynikněte v davu díky personalizovaným šperkům  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.