Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kam za nákupy? Navštivte oblíbená obchodní centra v Praze

PR článek

Ať už sháníte něco konkrétního nebo si chcete jen projít pár obchodů, protože potřebujete přijít na jiné myšlenky, nákupní terapie v obchodním centru s velkým počtem obchodů rozhodně pomůže. Do kterých pražských nákupních center se vydat?

Více než 60 obchodů pod jednou střechou? To je Centrum Černý Most

Při příjezdu do Prahy směrem od Mladé Boleslavi vás přivítá ohromné nákupní centrum Černý Most, které prošlo v roce 2013 rozsáhlou rekonstrukcí. V současné době nabízí Centrum Černý Most obchody, jež uspokojí každého zákazníka. Pod jeho střechou se totiž nachází více jak 60 obchodů. Ať už sháníte nové oblečení, potřeby do domácnosti, potraviny, chcete si sjednat letní dovolenou nebo snad zajít do fitness centra či do kina, na Černém Mostě to není žádný problém.

Westfield Chodov a nejmodernější kino v Česku

V roce 2005 bylo v Praze otevřeno obchodní centrum Westfield Chodov. Jedná se o jedno z největších nákupních center v České republice a jeho návštěvníci mají k dispozici více jak 300 obchodů. Kromě nákupních možností je ovšem k dispozici také nejmodernější kino v Česku, které poskytuje svým návštěvníkům unikátní zážitek ve 4DX sále. Jak lépe si odpočinout po nakupování, než při sledování nějakého nového filmu na velkém plátně?

Proč vyrazit do obchodních center?

Proč upřednostnit návštěvu obchodního centra před online nakupováním? i toulkách po nákupním centru snáze splníte svůj denní limit 10 000 kroků a veškeré zboží si budete moci osahat a zjistit, zda vám skutečně vyhovuje.

Neváhejte s nákupní terapií a vyrazte do některého z pražských nákupních center. Uvidíte, že po celém odpoledni stráveném na nohou se vrátíte domů s dobrou náladou, splněným denním limitem v počtu kroků a nejedním uloveným kouskem v akci, jehož nošení se nemůžete dočkat.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obchodní centrum, obchod, Praha, Česko, kino, Černý Most, Mladá Boleslav, Chodov, Westfield Group

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam za nákupy? Navštivte oblíbená obchodní centra v Praze  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.