Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Libujete si v klasických nebo moderních hodinkách? Čemu dát přednost?

PR článek

V dnešní době hrají hodinky zásadní roli v každodenním životě. Musíme se neustále ohánět a kontrolovat čas, abychom na něco nezapomněli. Jenže, tento pomyslný bič padá i na výrobce hodin a hodinek. Kvalita je minulostí, a tak do oběhu míří spousta různých unikátů. Jak tedy uvažovat při výběru hodinek?

Klasické hodinky, na které jsme byli zvyklí

Pod názvem klasické hodinky si všichni představíme hodinky s koženým páskem. Náramkové hodinky se dočkaly velkého obdivu v druhé polovině devatenáctého století. Pravdou je, že od té doby ušly velký kus cesty a výrobci se překonávají v designu a funkcích. Pokud hledáme úplně ty klasické – ručičkové a jste ze staré školy, určitě vám udělají velkou radost natahovací hodinky. Pokud vám postačí náramkové ručičkové hodinky, podívejte se například na hodinky Daniel Klein, kde máte zajímavý výběr.

Výhody a nevýhody

Pokud se pídíte po těchto informacích, pak vezměte v úvahu, že natahovací hodinky jsou luxusem, který si může dovolit jen málokdo. Ale musíte si dávat velký pozor, abyste je nepřetáhli. Většinou se dědí z generace na generaci a jsou tedy rodinným pokladem. Pak jsou tu tzv. quartz hodinky, které jsou lepší v tom, že jsou odolnější na pády, otřesy a nečistoty. Stejně tak oceníte i elektrický strojek.

Chytré hodinky dnes frčí…

Kdo by dnes neznal chytré hodinky? Mají spoustu funkcí, dají se spárovat s telefonem a ty lepší usnadní život ještě více. Hodinky si zvolíte podle potřeby – fitness hodinky, sporttestery, a další chytré elegantní hodinky. Mění se jejich tvar a funkce – které jsou opravdu rozmanité. Jenže zrovna tady je velký kámen úrazu. Často je lidé reklamují, kvůli nefunkční baterii a mnohdy se vám ani nespárují s telefonem.

Vybavte si domácnost zajímavými hodinami

I doma můžete mít krásné nástěnné hodiny! Ať už běžné kukačky, nebo designové modely pro zkrášlení prostoru. A že je z čeho vybírat.

Ohodnoť článek

Štítky hodinky, Daniel Klein

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libujete si v klasických nebo moderních hodinkách? Čemu dát přednost?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.