Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sháníte nové vánoční ozdoby? Pořiďte si květiny, figurky nebo ptáčky

PR článek

Stejně jako se pravidelně mění trendy týkající se zařízení domácnosti, mění se i trendy spojené s Vánocemi. Letošní vánoční sezónu budou v kurzu květiny, figurky, ptáčci i peříčka. Jak je vhodně navzájem zkombinovat a ozdobit si s nimi nejenom svůj vánoční stromek tak, aby působil vkusně?

Je libo vánoční ozdobu ve tvaru poinsettie?

Když mluvíme o květinách na vánoční stromeček, máme na mysli vánoční květiny. To znamená zejména vánoční ozdoby ve tvaru květiny zvané poinsettia, lidově známé jako vánoční hvězda. Přeci jen stromeček nazdobený slunečnicemi a sedmikráskami by vypadal opravdu zvláštně.

Figurky z betléma, vánoční skřítci i Santa Klaus

Kromě vánoční hvězdy mají podle trendů pro rok 2022 své čestné místo na vánočním stromku také figurky. Nejenom ty z betléma, tedy hlavně andílci, ale také vánoční skřítci, lední medvědi s dárky nebo i Santa Klaus. Sice je tradicí, že v Česku nosí dárky Ježíšek, ale pokud ladíte svou vánoční výzdobu do zelené a červené, figurka Santy Klause váš stromeček vhodně doplní.

Dekorační ptáčci na stromek i na vánoční věnec

Figurkami ale letošní trendy zdaleka nekončí. Oblíbené jsou i ozdoby ve tvaru ptáčků nebo i peříčka. Pokud se nehodí na vánoční stromek, dají se využít při dekorování vánočních i adventních věnců. Širokou nabídku vánočních květin i figurek najdete na stránkách Ewalds.cz, kde můžete rovněž načerpat i spoustu inspirace.

Zkuste letos na Vánoce změnu. Nedekorujte svůj stromek tradičními ozdobami. Místo toho si na stromek připněte ozdoby ve tvaru vánoční hvězdy, vedle nich pověste figurky vánočních skřítků a Santa Klause a při výrobě vánočních a adventních věnců na dveře i na stoly sáhněte po figurkách ptáčků. S výsledkem budete spokojeni a vaše vánoční dekorace budou zcela odpovídat letošním vánočním trendům.

Ohodnoť článek

Štítky květiny, trend, vánoční ozdoby, vánoční stromek, Santa Claus, Vánoce, Česko, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sháníte nové vánoční ozdoby? Pořiďte si květiny, figurky nebo ptáčky  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.