Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zajímají vás moderní technologie? Věnujte se studiu dronů či bezpilotních systémů

PR článek

Bezpilotní letadla, někdy označovaná jako UAV (podle anglického unmanned aerial vehicle), nebo také drony dobývá postupně celý svět. Tato poměrně nová technologie nachází stále větší uplatnění, a to nejen ve vojenství, pro které byly první prototypy sestrojeny, ale i v běžných činnostech, jako například doprava poštovních zásilek, fotografování nebo pořizování obrazových záznamů ze vzduchu – a nejen to.

Zkrátka, budoucnost tohoto oboru je velice perspektivní a vy můžete být při tom. Pražská soukromá vysoká škola nabízí bakalářské stadium tohoto zajímavého oboru.

Studujte moderní technologie dálkově

Jste technický typ, zajímá vás už od dětství aeronautika, nebo jen hledáte novou příležitost ke zvýšení vlastní kvalifikace a zajímavou oblast pro vlastní podnikání? Pak je právě toto dálkové studium Praha VŠ pro vás jako stvořené. Otevře vám nečekané možnosti osobního růstu a s tím spojené i zajímavé pracovní nabídky s poměrně vysokým finančním ohodnocením. Soukromá vysoká škola vás naučí rozumět konstrukci leteckých bezpilotních systémů a budete je umět reálně používat. Samotné letectví je svázáno mnoha zákony, předpisy a nařízeními. I těm budete na konci studia rozumět a orientovat se v nich. Jedním z důležitých vyučovaných předmětů je i ekonomika. Bez kvalitních finančních plánů a rozpočtů se neobejdete.

Dálkové studium Praha VŠ umožní studovat i pracujícím

Pojem dálkové studium znamená, že můžete mít vlastní zaměstnání a současně studovat i na soukromé vysoké škole. Protože každý ze šesti semestrů obsahuje pět vyučovacích víkendových bloků. S vlastním zaměstnáním můžete spojit také svou povinnou praxi.

Budoucnost patří připraveným, tak nespoléhejte na náhody a cíleně se připravte na svůj úspěšný život. Věnujte čas sobě, svému vlastnímu rozvoji a profesnímu růstu. Vyplatí se to.

Ohodnoť článek

Štítky dron, studium, vysoká škola, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zajímají vás moderní technologie? Věnujte se studiu dronů či bezpilotních systémů  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.