Počasí dnes26 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáte možnost si uložit svá data bez poplatků a omezení kapacity cloudu? Máme skvělé řešení!

PR článek

Když před několika měsíci přišlo rozhodnutí zrušit cloudové úložiště Uložto.cz, které se těšilo velkému zájmu, každý v tomto kroku viděl především krok proti pirátskému šíření obsahu. Řada lidí a skupin však touto formou sdílela i svůj vlastní originální obsah s ostatními uživateli. Naštěstí se velmi rychle objevila náhrada, která přináší ještě více výhod! Seznamte se se zalohuj.si!

Proč se stal cloud zalohuj.si TOP volbou na českém internetu?

Jak již bylo výše uvedeno výše řada lidí, a dokonce i amatérských kapel používala uložto.cz ke streamování vlastních videí, studenti si zde sdíleli zpracované podklady do školy se spolužáky, jiní zde zase ukládali fotografie, které chtěli poslat známým, jež bydlí daleko.

Proč používali zrovna uložto.cz, když existuje řada cloudových úložišť? Je to jednoduché, přes veřejný disk na uložto.cz to šlo prostě zdarma. V současné době je však uložto.cz klasickým hostingem, kde si své soubory můžete zálohovat pouze pro vlastní potřebu. Sdílení velkých souborů, které není možné přes email už je na uložto.cz prostě minulostí.

Tím se inspirovalo nově vzniklé úložiště zalohuj.si, které nabízí možnost uložení vašich souborů zcela zdarma do velikosti jednoho souboru 100 GB, přičemž velikost vámi využívaného cloudu není nijak omezena.

Bezplatně tak můžete získat libovolně velké úložiště vašich souborů, a to navždy. Díky zalohuj.si tak můžete zrušit celou škálu konkurenčních služeb a ušetřit i stovky korun měsíčně. Uložte si své soubory na https://zalohuj.si, kde provozovatel zaručuje jejich dostupnost navždy.

Své soukromí si pak samozřejmě můžete i nadále chránit třeba použitím hesla, obdobně jak tomu bylo na uložto.cz. Zároveň je možné nastavit si, že je soubor soukromý. K tomu je však potřeba se zaregistrovat.

Nemusíte se tak bát, že byste o soubory, na kterých vám záleží přišli, navíc bez zadání hesla se k jejich obsahu nikdo nedostane. Uložit si tak můžete rodinná videa a fotografie, školní práce nebo důležité dokumenty pro vaše zaměstnání. Platí však, že si musíte zvolit opravdu bezpečné heslo. To by mělo mít aspoň 10 znaků a být kombinací malých a velkých písmen, čísel i speciálních znaků.

Registrace na zalohuj.si vás k ničemu nezavazuje, jen díky ní získáte jistotu, že všechny své soubory vždy pohodlně najdete a budete tak moci spravovat nejen je, ale i komentáře, které se k nim vážou.

Zalohuj.si je úložiště skutečně bez jakýchkoli omezení!

Jistě si ještě pamatujete, že rychlost stahování nebo možnost přehrání obsahu byla na uložto.cz omezena. Pokud jste chtěli potenciál využít na maximum museli jste zaplatit. To však v případě zalohuj.si neplatí, počet stažení, rychlost stažení i přehrávání je zde možné zcela bez omezení bez poplatků.

Překvapivá pak je, především absence reklam, protože už teď najdete na této platformě miliony souborů, které jsou dostupné ke stažení zdarma.

Taky je vám teď jasné, že zalohuj.si nemá v současné době na českém internetu prostě nemá žádnou sobě rovnou konkurenci. Skočte se o výhodnosti jeho služeb přesvědčit už teď a podívejte se, co všechno už nabízí!

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky poplatek, Internet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáte možnost si uložit svá data bez poplatků a omezení kapacity cloudu? Máme skvělé řešení!  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.