Počasí dnes32 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Hillstone Networks se objevuje ve zprávě Enterprise Firewall Landscape Report

PR článek, aktualizováno 21. května 2024, 8:15

Santa Clara (Kalifornie) 21. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Portfolio společnosti Hillstone Networks Integrative Cybersecurity zahrnuje platformy bran firewall, které využívají umělou inteligencí, jsou připravené na budoucnost a podporují všechny pracovní zátěže i scénáře nasazení.

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení kybernetické bezpečnosti, byla zařazena do zprávy Forrester Enterprise Firewall Landscape za 2. čtvrtletí roku 2024. Zprávy Forrester Landscape Report nabízejí přehled o určeném trhu se souhrnem vybraných dodavatelů a jejich cílem je poskytnout informace podnikům, které hledají vhodné řešení pro své obchodní potřeby a IT prostředí.

Ve zprávě Enterprise Firewall Landscape Report uvádí společnost Forrester následující definici: Organizace, které nepřešly zcela do cloudu (což je většina z nich), spoléhají na podnikové brány firewall (EFW) jakožto na kritický bezpečnostní mechanismus na ochranu podnikového provozu. Tato řešení, která se kdysi označovala jako „brány firewall nové generace (NGFW)", se rozrostla... a to tak, aby odpovídala změnám v oblasti hrozeb, zahrnovala technologický pokrok a splňovala potřeby organizací, které zavádějí model zabezpečení s nulovou důvěrou ... napříč hybridními topologiemi."

„Zařazení do zprávy Forrester Report nás nesmírně těší. Vlajkovým produktem společnosti Hillstone je platforma brány firewall nové generace, která pokrývá různé možnosti nasazení – od místních, přes hybridní až po multicloudová – a poskytuje funkčně bohaté zabezpečení sítě, které vytváří pevný základ pro architekturu s nulovou důvěrou," říká Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks. „Tato řešení jsou přizpůsobitelná a škálovatelná, aby vyhovovala všemožným obchodním potřebám, jak dokazují naši globální zákazníci."

Společnost Forrester zmiňuje jako hlavní trend konsolidaci a uvádí, že dodavatelé slučují více funkcí a schopností do jedné platformy. To je v souladu s integračním portfoliem kybernetické bezpečnosti společnosti Hillstone, mezi jehož základními principy patří pokrytí, kontrola a konsolidace. Integrační strategie kybernetické bezpečnosti zprostředkovává adaptivní ochranu a pokrytí pro libovolné prostředí – od kontejnerů přes cloudy a servery až po SaaS – a poskytuje tak odolnost proti neustále se vyvíjejícím hrozbám. Tato platforma je adaptivní a dává podniku kontrolu, přičemž zároveň snižuje složitost díky konsolidaci bodových produktů.

Další informace o řešeních společnosti Hillstone Networks pro zabezpečení sítě připravených na budoucnost najdete zde.

O společnosti Hillstone Networks

Integrační přístup společnosti Hillstone Networks k zabezpečení kybernetické bezpečnosti je založen na široce dostupné vizionářské platformě řízené umělou inteligencí, která poskytuje pokrytí, kontrolu a konsolidaci pro zabezpečení více než 28.000 globálních podniků. Společnost Hillstone je důvěryhodným lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti, který chrání klíčová aktiva a infrastrukturu, od okrajové infrastruktury až po cloud, bez ohledu na to, kde je největší pracovní zátěž. Další informace najdete na adrese http://www.hillstonenet.com

Kontakt pro média

Valeria Duran

+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/765968/Hillstone_Logo.jpg

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Hillstone Networks se objevuje ve zprávě Enterprise Firewall Landscape Report  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.