Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CATL a Beijing Hyundai podepisují strategickou dohodu o bateriích pro elektromobily

PR článek, aktualizováno 30. dubna 2024, 11:12

Peking 30. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnosti CATL (SZ:300750) a Beijing Hyundai podepsaly 25. dubna 2024 na veletrhu Auto China 2024 dohodu o strategickém partnerství, jejímž cílem je spolupráce na projektech společnosti Beijing Hyundai v oblasti elektromobility a napájení budoucích elektrických modelů Beijing Hyundai bateriemi CATL.

Jako společný podnik s již 21 let trvajícím intenzivním působením na čínském trhu prodala společnost Beijing Hyundai v Číně více než 12 milionů vozidel, což dokazuje její spolehlivé výrobní kapacity. Od navázání spolupráce se společností CATL v roce 2017 uvedla Beijing Hyundai na trh řadu populárních modelů, jejichž kumulativní prodeje přesáhly 200.000 kusů.

Na základě nové dohody by měla společnost Beijing Hyundai spustit vlnu více než 10 špičkových globálních modelů vybavených nejnovější bateriovou technologií CATL, včetně CTP (Cell to Pack, spojení článků přímo bateriového bloku) a NP. Společnost CATL využije své technologické přednosti, aby ve spolupráci s Beijing Hyundai vytvořila vysoce kvalitní produkty pro automobilový průmysl a podpořila obchodní růst společnosti Beijing Hyundai v Číně. Sdílené zaměření na vývoj produktů zaručuje oboustranně výhodný výsledek pro obě společnosti.

Společnost CATL navázala partnerství s Hyundai již před několika lety a stále jej posiluje. V říjnu 2021 společnosti CATL a Hyundai Mobis Co, Ltd. (MOBIS) podepsaly licenční a partnerskou dohodu v oblasti technologií, podle níž společnost CATL zavede a zpřístupní společnosti MOBIS svou technologii CTP (cell to pack) a rovněž podpoří společnost MOBIS při dodávkách souvisejících produktů CTP nejen v Jižní Koreji, ale i po celém světě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2399221/CATL_and_Beijing_Hyundai_sign_strategic_agreement_on_EV_batteries.jpg 

KONTAKT: Fred Zhang, zhangyz02@catl.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CATL a Beijing Hyundai podepisují strategickou dohodu o bateriích pro elektromobily  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.