Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Nova na své platformě Voyo odvysílá seriál Sluha národa se Zelenským

Televize Nova na své internetové platformě Voyoodvysílá ukrajinský komediální seriál Sluha národa v hlavní roli sesoučasným prezidentem Volodymyrem Zelenským. První díl seriálu uvede v pondělí. Nova to oznámila na svém webu.

Seriál, který Voyo uvede v originálním znění s českými titulky, sleduje příběh středoškolského učitele, který se stal nečekaně prezidentem země. Vše odstartoval jeho výlev proti zkaženosti vlády na sociálních sítích, ze kterého se stal virál. Jako prezident pak bojuje proti všudypřítomné korupci. Sluha národa získal na webu ČSFD hodnocení 77 procent.

Seriál, na kterém se Zelenskyj vedle hlavní role podílel i jako tvůrce, se natáčel v letech 2015 až 2019. Celkem vzniklo 49 dílů ve třech sériích. Natáčení skončilo, když se Zelenskyj stal skutečným prezidentem Ukrajiny.

Ukrajina v čele se Zelenským již měsíc čelí invazi ruských vojsk, která vedla k rozsáhlé emigraci ukrajinských obyvatel. Přes 300 tisíc Ukrajinců uprchlo i do České republiky.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Sluha národa

Štítky ČR, Ukrajina, zábava, média, boje, Nova, Zelenskyj, Volodymyr Zelenskyj, TV Nova, Sluha národa, Česko-Slovenská filmová databáze, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Ten název je nepřesný; mělo by tam být Sluha amerického národa... Jinak je tento kašpar jen další loutka, která pomáhá rozkrást a zdevastovat vlastní zemi, něco jako byl náš lhář havel.

Úterý, 29. března 2022, 22:45Odpovědět

Nova na své platformě Voyo odvysílá seriál Sluha národa se Zelenským  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.