Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Útok na známou youtuberku. Uprostřed noci jí u domu v Kunraticích zapálili auto

Nejprve to byla vlastně jen obyčejná zpráva od hasičů. V noci na úterý hořelo auto v Kunraticích, které hasiči uhasili. Jenže celý případ je mnohem děsivější. Majitelkou auta je známá youtuberka Anshule, která zveřejnila videa, jak auto někdy úmyslně zapaluje. Plameny se pak dostaly i na dům, ve kterém spala se svou rodinou.

„Je pro mě hrozně těžké tady být,“ říká dva dny po požáru Anna Simonian, známá jako youtuberka Anshule, která natáčí videa o hubnutí. Ta v noci na úterý zažila dramatickou situaci, v noci její rodině před rodinným domem v Kunraticích na Liberecku začalo hořet auto a plameny se dostaly až na dům, ve kterém spala s manželem a malou dcerou.

Právě hořící dům a troubící auto rodinu probudili, na místo pak rychle dorazili hasiči. „Požár hasiči zlikvidovali vysokotlakým vodním proudem. Nikdo nebyl při požáru zraněn,“ uvedl mluvčí hasičů Jakub Sucharda.

Tady by případ mohl skončit, jenže známá youtuberka brzy zjistila, že požár byl založený úmyslně. Na bezpečnostní kameře u domu je totiž vidět člověk, který k autu přijde a podpálí ho. Poté uteče. Celou situaci také podrobně popisuje na svém instagramovém účtu, který sleduje skoro sedmdesát tisíc lidí.

Anna Simonian od osudové noci nemůže spát. „Mám noční můry, ve snech vidím plameny,“ pokračuje. „Mám strach o malou, ale hodně lidí nám pomáhá, to mě těší,“ dodává.

Sama si videa s pachatelem přehrává stále dokola a obrací se i na veřejnost, zda muže někdo nepozná. Případ řeší i policie, která po muži pátrá. Známá youtuberka také přemýšlí, kdo by mohl něco takového, na tak odlehlém místě, udělat. Nechápe ani případný motiv. „Důvod neznáme, nerozumíme tomu. Spory nemáme. Par sousedům tedy asi vadíme, ale ne do takové míry, aby se toto stalo,“ přemýšlí.

Podle ní ale pachatel musel místo znát, v noci tam totiž nesvítí lampy a je tam úplná tma. „Jednalo se o muže 50 až 60 let, nohy do O, zvláštní chůze, kšiltovka s výrazným nápisem, volné oblečení," popsala s tím, že muže nejspíš přivezlo auto, který místem i ve dne projíždí minimum. „V době požáru projížděla okolo jedničková Octavia s pruhem po straně," dodala.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS LK a archiv Anshule

Štítky youtuberka, anshule, požár, Kunratice, žhář, dům, rodina, Liberecký kraj, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útok na známou youtuberku. Uprostřed noci jí u domu v Kunraticích zapálili auto  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.