Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

GLOSA: Patálie Evropského parlamentu

V Evropském parlamentu se neustále někdo zaštiťuje demokracií a evropskými hodnotami. Pak dojde k nechutné akci po hlasování o zařazení Ruska na seznam států podporující terorismus, což mnozí nepovažují za snahu o ukončení konfliktu. Stejnou rezoluci odmítl tehdy také americký ministr zahraničí Blinken, kterého asi nikdo nepovažuje za ruského agenta.

Evropská unie, jak ji známe dnes, má své kořeny v několika smlouvách podepsaných po druhé světové válce. Jaká je ale její současná podoba, jak moc ovlivňuje život občanů sedmadvaceti členských zemí a o čem se na půdě Evropského parlamentu, rady nebo komise mluví? Nejen o tom je nová rubrika ZBrusu.

V případě europoslanců však došlo k označování za podporovatele terorismu. Zvláštní přístup a výklad výše jmenovaných hodnot. Takřka ve stejné době došlo k odhalení korupčního jednání místopředsedkyně Evropského parlamentu a několika dalších poslanců. Nejsou to žádní troškaři, protože se údajně jedná o miliony Eur. Jestliže se někdo vyjádří a vznese požadavek na mírová jednání k ukončení války na Ukrajině, je okamžitě dehonestován a jsou mu dávány různé přívlastky. Tady jakoby se nic nestalo a lidově řečeno - je ticho po pěšině. Toto korupční jednání je daleko horší, protože dále znevěrohodňuje parlament v očích veřejnosti.

Když byl zvolen nový předseda Evropského parlamentu, tak ve své plamenné řeči uvedl, že se musí kopat sanitární příkopy mezi frakcí Identita a demokracie (ID) a zbytkem Evropského parlamentu, aby parlament nebyl spojován s populisty, ohrožujícími jeho pověst. Tak vidíte, Identita a demokracie (ID) frakce ohrožuje a tito korupčníci ne. To jsou ty evropské hodnoty, které občas vnímám jako vrchol pokrytectví.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto archiv

Štítky glosa, zbrusu, evropský parlament

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

O eu Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch české titulky, hodnocení Anděly od Sara Wagenknecht, exeuposlanec Petr Keller. Uršula nakoupila každému deset teček za kovidem a 71 miliard€. O jejich dnešní vàlce Prof John J Mearsheimer university Chicago na YT Matěj Gottwald české titulky, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'mafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, komediantů, válečných trpaslíků, kudlanek, trubců, žraloků, pijavic, parazitů, převlečených soudruhů soukmenovců kteří všude sedí na místech kudy tečou peníze které odklánějí, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí. O vzniku dluhů film Vítejte v Řecku pane inspektore. Lichvářská mafiánská chobotnice dusi a vysává od udání Ježi kterého udali a nechali ukřižovat ač ho mohli osvobodit ale osvobodili vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, pirátství, drancování zemí a vybíjení původních obyvatel, otrokářství, kolonie, lichva, válčení, zbrojení, pašování, kolonie, gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež 1:50, r.68, rozvrat 89, rozdělení Československa, zhasnutí a rozkradení převlečenými soudruhy soukmenovci viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, písně Karel Kryl Demokracie, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Klus Pánubohu do oken, Mám jednu ruku dlouhou, Sami, Nightwork píseň pro obyvatele města Prahy, Pokáč Sexuální násilí. Citát mužíka s pseudonymem Rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... Lidé musí vzít vládu do svých rukou.Začít uklízet od obcí, starostů, mluvit spolu, chodit k volbám a nevolit mafii která nám prodává naši vodu, energie asi s nedoplatky a penále za dodávky plynu a elektřiny za 2 světové váky do koncentráků. Podepište petici Voda je život', donutíme mafii pracovat.

Neděle, 19. února 2023, 04:04Odpovědět

GLOSA: Patálie Evropského parlamentu  |  Blogy a komentáře  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.