Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objevte obchod pro všechny fanoušky bastlení LaskaKit

PR článek

Podnikání rozjeli v roce 2018 z obýváku. Dnes mají svůj e-shop, a protože rostou, začali najímat zaměstnance. Řeč je o manželích Konstantinovi a Zdeňce Láskových, kteří se rozhodli prorazit v oblasti elektrotechnických součástek, a tak založili e-shop LaskaKit. Na své si u nich přijdou všichni fanoušci technologických hraček a bastlení.

Už během studia na vysoké škole lákalo Konstantina Lásku propojování hardwaru a softwaru. Jenže nebyl spokojený se současným stavem součástek potřebných k bastlení. Výběr na českém trhu byl omezený a ceny vysoké. 

V ten okamžik se zrodil nápad na obchod, který poskytne velký výběr vysoce kvalitních komponent k bastlení za přijatelné ceny. Na tom si majitel zakládá dodnes. Zboží prochází pravidelnými testy, aby se předešlo případným vadným kusům. 

Nabídka produktů se stále rozšiřuje

V současnosti se e-shop rozrostl do takových rozměrů, že kromě velkého množství produktů, mezi než patří třeba oblíbené Arduino, nabízí svým zákazníkům i další výhody. Například, pokud vám v nabídce bude scházet potřebný díl, můžete se ozvat a domluvit se na jeho objednání. 

LaskaKit tvoří aktuálně pětičlenný tým, který se stará o hladký chod obchodu. Zákazníci se mohou obrátit na technickou podporu, která jim pomůže nebo poradí s jakoukoliv záležitostí kolem elektro součástek. Nedílnou součástí je také expedice, aby vaše objednávky byly odeslané co nejrychleji. 

Zvládne to i začátečník

Nabídka produktů je velice pestrá a radost z ní bude mít každý nadšenec do bastlení. Sestavit si můžete třeba vlastního robota, kterého si zcela přizpůsobíte svým představám. Oblíbené jsou také jednočipové minipočítače Raspberri Pi, s jejichž pomocí si svou technologickou hračku naprogramujete k obrazu svému.

Jakmile budete mít potřebné součástky, je na čase pustit se do jejich sestavení. Prodejem však služby LaskaKitu nekončí. Na jejich blogu se dočtete spoustu užitečných návodů, které vás povedou krok za krokem. Díky tomu může bastlit bez obav i úplný začátečník, který si chce rozšířit pole svých zájmů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obchod, internetový obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objevte obchod pro všechny fanoušky bastlení LaskaKit  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.