Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké výhody má velká dámská peněženka a čím vás oslní malá portmonka?

PR článek

Snad žádná žena si nedokáže představit život bez peněženky, která je nejen praktická, ale také se jedná o designový módní doplněk. Portmonka, šrajtofle anebo prkenice je prostě hned po stylové kabelce nejdůležitější dámskou věcičkou.

V peněžence si uschováte peníze, platební karty, osobní doklady i fotografie nejbližších. Je skvělé, že si ji můžete koupit hned v několika velikostech a provedeních. Díky tomu vám bude ladit ke kabelce i celkovému outfitu. Ano, toto pánové nikdy nepochopí, ale ženy musí mít vždy a všude všechno do detailu sladěné.

Co je a kde se vzala?

Peněženka je tedy místo, kde si uchováváme bankovky, mince i platební karty. Jedná se o doplněk, který je uzavíratelný a dobře skladný. Některé dámy zaujme velká dámská peněženka, jiné zase menší kožená portmonka. Ať už je váš vkus jakýkoliv, měly byste si ji pořídit v závislosti na velikosti peněz. Je jasné, že do malého modelu nenarvete velké bankovky. Je skvělé, že existují produkty vyrobené z nejrůznějších materiálů, jako jsou kůže, látka, umělé materiály. Samotné uzavírání peněženky by mělo být bezpečné. K nejoblíbenějším způsobům patří klasický zip, kovový cvok a suchý zip. Ideální model by měl mít více přihrádek na nejrůznější slevové kartičky, občanku a řidičák nebo účtenky z obchodů.

V dávných dobách se platilo výhradně mincemi, a proto si lidé vystačili s měšcem, ale s příchodem bankovek vznikly právě peněženky, a to v 50. letech 20. století.

Malé modely jsou především praktické

Designová dámská peněženka malá má své kouzlo a upotřebí ji ženy všech generací. Peněženky jsou skladné a vejdou se do kapsy od kabátu či kalhot. To vám přijde vhod, když vyrážíte třeba na výlet s dětmi a potřebujete si vzít jenom pár bankovek a drobných. Malé peněženky jsou atraktivní především svým vzhledem a provedením. Jedná se tedy o módní doplňky, s nimiž nešlápnete nikdy vedle. Ovšem na běžné užití vás asi neuspokojí. Budete z nich totiž vytahovat zmačkané bankovky a moc drobných se do nich také nevejde. Nicméně je mají v lásce mladé slečny a teenagerky, proto patří malé peněženky k oblíbeným dárkům.

Velká je dobrá, ale někdy zbytečná

V posledních letech si ženy oblíbily velké peněženky, protože jsou prostorné a praktické. Dříve byly v módě spíše menší kožené modely. Větší kousky mají nesporné výhody. Když je zipem odepnete, ihned vidíte, co v nich máte, a co naopak schází. Získáte tak okamžitý přehled třeba o počtu bankovek. Do tohoto druhu peněženky je možné umístit všechno důležité. I když dnes platíte zejména platební kartou, je dobré mít u sebe vyšší hotovost v podobě několika bankovek. S tím souvisí i fakt, že nemusíte bankovky překládat a vytahovat je znehodnocené, někdy dokonce roztržené. Taktéž mincovník je větší pro peněženku dostatečný, což je užitečné při mnoha příležitostech.

Ať už je to jakkoliv, většina žen má v kabelce totální chaos a je pravda, že velká peněženka se dokonale hledá. Tento typ je tedy vhodný pro každodenní nošení, protože máte po ruce nejen peníze a bankovní karty, ale také řidičák a mnohdy dokonce i mobilní telefon.

Nevýhody v kostce

Jak už to tak bývá, vše má své klady a zápory a jinak to není ani s velkou dámskou peněženkou. Většina žen si často stěžuje, že jim zabere v menší kabelce mnoho místa. Na to je snadná rada! V tomto případě si pořiďte malou i velkou peněženku a máte vystaráno. Nutno říci, že větší kousky jsou mnohdy nadité penězi a třeba i mobilem, proto jsou těžké, tím pádem nepraktické. Snad nejhorší je, když ji ztratíte. Jako mávnutím kouzelného proutku tak přijdete nejen o peníze a platební karty, ale mnohdy i o řidičák a občanku!

Ohodnoť článek

Štítky peněženka, kabelka, peníze, platební karta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

velká peněženka má jedinou VÝHODU, a to pro KAPSÁŘE: vše najdou na jednom místě! :-D dle hesla: jeden rychlý hmat = jedna velká (a plná!) prkenice! :-D

Pátek, 20. května 2022, 11:40Odpovědět

Jaké výhody má velká dámská peněženka a čím vás oslní malá portmonka?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.