Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dětské náušnice - roztomilý i nadčasový design

PR článek

První náušnice mají pro holčičku, a později slečnu, symbolický význam. Stávají se vzpomínkou na radostné dětské období a lásku rodičů či prarodičů, kteří se rozhodli vyjádřit ji krásným šperkem.

Zpracování dětských náušnic by mělo být hravé i nadčasové zároveň. Určitý balanc mezi roztomilostí a jednoduchostí bude klíčem k tomu, aby si tento často první šperk udržel svou pozici mezi oblíbenými ozdobami po dlouhá léta.

Motivy květin

Přírodní motivy jako kytička nebo trojlístek jsou ideálním kompromisem mezi dětským motivem a designem, který mohou nosit i dospívající. Na holčičce budou vypadat roztomile hravě, na mladé slečně pak něžně a romanticky. Například trojlístky z růžového zlata s diamantem jsou přesně tím typem šperku, který s dívkou poroste.

Ze zvířecí říše

Naprostá většina holčiček zvířecím motivům neodolá, a tak je to sázka na jistotu. Určitě nepřehlédněte peckové náušnice berušky s diamanty nebo motýlkové náušnice z bílého zlata na brizuru.

Diamanty

Dětské náušnice s diamanty se stanou rodinným klenotem, který pro každou další generaci bude nabývat na hodnotě. Třpytivé diamanty rozzáří dívčí obličej a budou se malé parádnici hodit k šatům ve všech barvách. Vsaďte třeba na nejoblíbenější šperkový motiv v podobě srdíčkových náušnic z bílého zlata s diamanty.

Minimalismus

Zvláště u náušnic na puzetu je velká šance, že neomrzí ani po mnoha letech. Jednoduché tvary jako trojúhelník, tyčinka nebo hvězda jsou nestárnoucí. Šperk se stejným motivem navíc může nosit dcera i maminka.

Veselé barvy

Dětské náušnice s přírodními barevnými kameny jsou hravé a veselé, zároveň však mají punc luxusu. Zaměřte se na oblíbenou růžovou barvu v podání náušnic z bílého zlata s kulatými turmalíny nebo na zářivé topazové náušnice.

Prohlédněte si bohatou nabídku náušnic z ateliéru KLENOTA. Vybraný model si můžete objednat v jakékoliv barvě zlata. Napichovací náušnice standardně dodávají se zapínáním na puzetu, zapínání vám však na přání bezplatně vymění i za šroubek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky náušnice, diamant, zlato, šperk, design

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětské náušnice - roztomilý i nadčasový design  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.