Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

The Ordinary: Minimalistická kosmetika s maximálním účinkem

PR článek

Málokterá kosmetika se aktuálně těší takové popularitě jako malé průhledné lahvičky se štítkem The Ordinary. A není divu. Produkty této populární značky jsou čistě veganské a netestované na zvířatech. Navíc mají blahodárné účinky na pleť, jen s nimi musíte umět dobře zacházet. Proč byste měli The Ordinary vyzkoušet i vy?

Příběh značky The Ordinary

Za zrodem značky The Ordinary stojí kanadská společnost DECIEM, která byla založena v roce 2013. Jejím zakladatelem je Brandon Truaxe, který proslul nejen působivou kariérou ve světě kosmetiky, ale především díky přístupu, který razil po celý svůj život. Snažil se totiž propagovat transparentní přístup ohledně složení kosmetických produktů. A právě tato myšlenka dominuje celé značce The Ordinary. Podíváte-li se totiž na lahvičku kosmetických produktů, všimnete si, že etiketa skýtá název výrobku a také popis jeho složení. Díky tomu hned na první pohled zjistíte, co na vás v lahvičce čeká.

The Ordinary není tak úplně pro každého

The Ordinary kosmetika je sice na první pohled lákavá a stejně tak i její pořizovací cena, nicméně nemusí prospívat každému typu pleti. Proto je důležité se zaměřit především na účel, pro jaký si chcete daný produkt zakoupit. Také si dopředu zjistěte, které produkty od The Ordinary můžete kombinovat a které jdou svými účinky spíš proti sobě. Navíc, některé výrobky se prodávají v různé koncentraci.

Například Retinol 0,5% in Squalane je čistá forma vitaminu A, který má blahodárný účinek na pleť. Podporuje tvorbu kolagenu a díky tomu pomáhá předcházet známkám stárnutí pleti. Jak už název značí, obsahuje 0,5% retinol, a proto se hodí spíše pro mladistvou pleť. Na trhu se ale můžete setkat i s 1%, 2% nebo i 5% koncentrací, kterou ocení spíše ženy se zralejší pletí.

Legendární Niacinamide 10% + Zinc 1% od The Ordinary

Jestliže je některý produkt od The Ordinary opravdu notoricky známý, pak je to sérum Niacinamide 10% + Zinc 1%. Niacinamide je vlastně vitamin B3 a v této koncentraci pomáhá snižovat výskyt skvrn a rozšířených pórů. Zinek má naproti tomu tendenci snižovat produkci kožního mazu. Společně pak tvoří jedinečné sérum, které se hodí pro smíšenou a problematickou pleť. V ideálním případě byste jej měli nanášet 2× denně, ráno a večer. Kýženého efektu totiž nejlépe dosáhnete pravidelným používáním.

Ohodnoť článek

Foto Douglas

Štítky kosmetika, Brandon Truaxe, Decius

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

The Ordinary: Minimalistická kosmetika s maximálním účinkem  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.