Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Překlady a korektury 7 dní v týdnu

PR článek

Komunikujete se zahraničními klienty nebo potřebujete přeložit životopis do cizího jazyka, abyste snáze našli vysněnou práci? Není nic jednoduššího, než zadat tento úkol profesionální agentuře, která spolupracuje s devadesáti překladateli a je tak schopna přeložit jakýkoliv text do 32 jazyků.

Překlady online

Agentura Express překlady zajišťuje překlady online, to znamená, že je klientům k dispozici dvacet čtyři hodin denně, sedm dní v týdnu včetně svátků a víkendů. Ať potřebujete přeložit obchodní korespondenci, magisterský diplom nebo překlady dokumentů do angličtiny, stačí zadat poptávku na Express-preklady.cz, kde popíšete, o jaký druh textu se jedná, jak je dlouhý, z kterého jazyka se bude překládat, do kterého jazyka budete chtít text přeložit a samozřejmě termín, do něhož potřebujete mít překlad hotový. Už do jedné hodiny vám agentura pošle cenovou nabídku. A jakmile ji odsouhlasíte, začne se na překladu okamžitě pracovat.

Překlady pro jednotlivce i právnické osoby

Agentura disponuje devadesáti překladateli, kteří jsou schopni překládat do 32 jazyků, mimo jiné se specializují na překlady do ruštinypřeklady z češtiny do angličtiny či překlady obchodní korespondence, oddacích listů i například propagačních materiálů a webových stránek. Překlady online jsou poskytovány jednotlivcům i firmám. Lidé často potřebují přeložit životopis, úředně ověřený dokument, obecné texty, vysvědčení nebo právní dokumenty. Studentům se jistě mohou hodit překlady bakalářských a diplomových prací. Pro firmy jsou překladatelé schopni zpracovat překlady obchodních korespondencí, propagačních materiálů, webových stránek či překlady smluv do angličtiny nebo jiného vybraného jazyka.

Jazykové korektury nejen v češtině

Rovněž se na Express překlady můžete obrátit ve chvíli, kdy potřebujete pomoci s jazykovou korekturou textů. Je velmi důležité psát gramaticky a stylisticky správně, ale ne každý ovládá psaný jazyk na jedničku. I v tomto případě se můžete svěřit do rukou profesionálů z Express překlady.

Máte jakékoliv dotazy nebo připomínky? Potřebujete přeložit text na míru? Neváhejte se agentuře Express překlady ozvat prostřednictvím e-mailu nebo telefonu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky angličtina, biografie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Překlady a korektury 7 dní v týdnu  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.