Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léčba vypadávání vlasů

PR článek

Vypadávání vlasů trápí mnoho lidí. Nejen muže, ale také mnohdy i ženy. Růst vlasů a jejich pevnost ovlivňuje několik faktorů. Mimo jiné nově také onemocnění covid–19. Avšak není třeba zoufat, existují metody, jak se proti vypadávání vlasů účinně bránit a obnovit jejich růst.

Příčiny vypadávání vlasů

Důvodů proč vám vlasy padají, mohou být různé. Na vině je často stres, špatná výživa vlasů i celého těla, příliš těsné copy, nešetrné barvení vlasů nebo také foukání horkým fénem či rovnání žehličkou. Vlasy i vlasová pokožka se vysušují, lámou a následně mohou také vypadávat.

Také se zjistilo, že onemocnění covid-19, které má mnoho dalších negativních dopadů na lidské tělo může způsobovat vypadávání vlasů. Lidé, kteří tuto nemoc prodělali, se mohou setkat s tím, že vlasy vypadávají ve větším počtu. Pokožka na hlavě trpí nedostatkem hydratace a živin, v důsledku čehož vlasy začnou vypadávat. Je to nemilé, když spatříte plný hřeben vlasů a pozorujete, že vám začínají řídnout. Nemusíte však zoufat, existují metody, jak růst vlasů podpořit.

Vlasová mezoterapie

Léčba vypadávání vlasů pomocí vlasové mezoterapie je velmi snadná a ne příliš invazní. Spočívá v tom, že pomocí malinkých jehliček je vám do vlasové pokožky vpíchnut speciální koktejl výživných látek. Ten obsahuje kyselinu hyaluronovou, vitaminy, peptidy, růstové faktory a stopové prvky. Tato směs efektivně podpoří růst vašich vlasů a dodá pokožce hlavy i vlasovým folikulům tu správnou výživu. Vpichy jehliček vůbec necítíte, jsou tak drobné, že není potřeba ani anestezie.

Vlasová mezoterapie je vhodná v podstatě pro každého, komu řídnou a vypadávají vlasy. Může být však použita také jako prevence. Vlasový koktejl pokožku vyživí a hydratuje, zamezí tak případnému vypadávání vlasů, které by mohlo nastat. Pravidelným opakováním jsou vlasové cibulky zdravé, silné a vlasy vypadají celkově lépe.  

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nemoc, pokožka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léčba vypadávání vlasů  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.