Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Půjčky mají svá pravidla

PR článek

Víte, co byste si počali, kdybyste neměli už žádné peníze, a přesto museli stále platit? Že byste si vzali půjčku? Proč ne? Jenže jak se tato získává?

Lidem jsou peníze nepochybně zapotřebí. Nikdo se bez nich neobejde, protože si je, co chvíli nutno něco koupit, a nakupovat bez peněz jednoznačně nejde. Ovšem tou nejdůležitější negativní vlastností peněz je, že tyto nejednou nejsou. Tedy že je ten, kdo by je potřeboval mít, nemá. A to, že někdo nemá peníze, neznamená, že se bez nich může obejít, že se lze na jejich nedostatek vymlouvat. Jakmile člověk není dostatečně finančně zajištěný, prostě si nemůže koupit to, na co už se mu finančních prostředků nedostává, a tudíž to nemá. Bez ohledu na to, jak snadno nebo naopak těžko se bez toho obejde.

Jenže jsou situace, kdy se prostě za něco platit musí, stůj, co stůj. Jsou věci a služby, bez kterých se prostě nedá obejít. A protože se toto nejednou neposkytuje na splátky, respektive prodávající neposečká, než kupující peníze získá a vyrovná se s ním dodatečně, je třeba si peníze ve chvílích nedostatku sehnat.

Což ale logicky nebývá snadné. Kolik lidí ve finanční tísni najde urychleně dodatečný zdroj dostatečně velkých a rychlých příjmů, že? Málokdo. Kolik lidí může nedostatečné příjmy kompenzovat svými úsporami? Ani takových mnoho není. A tak si je nejednou třeba vzít půjčku.

A půjčit si naštěstí lze. Třeba taková hypotéka bez doložení příjmu může být pro podobného člověka nejednou učiněné terno. Ne proto, že by se snad jiné půjčky nenabízely, ale proto, že se tato docela lehce získá. Což oceňují především právě lidé, kteří jsou ve finanční tísni a potřebují půjčit peníze rychle a bezproblémově. I když se i zde zajímají o to, zda bude mít ten, kdo dostane tuto půjčku, z čeho splácet, i když se tato nebankovní hypotéka bez registru dlužníků a nahlédnutí do něj zřejmě také neobejde, je tu na rozdíl od jiných půjček v podstatě jisté, že nedostatky v těchto otázkách nemusí být překážkou získání peněz. Tady se stačí zaručit za splácení nemovitostí a člověk má to, co potřebuje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky peníze, půjčka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Půjčky mají svá pravidla  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.