Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nízká návštěvnost webových stránek? Zeptejte se SEO specialistů

PR článek

Vaše webové stránky nemají návštěvnost podle vašich představ? Jste si jistí, že prošly kvalitním SEO? S vašimi obavami vám pomůžou SEO specialisté.

Jakmile vyjdou na svět webové stránky, tak je samozřejmé, že jejich vlastníci očekávají okamžitý úspěch v podobě vysoké návštěvnosti a tím i zisku vyplývajícího z nákupu produktů a služeb. Ale následně se spousta z nich setká se zklamáním v podobě nízké návštěvnosti. Čím to je, že webové stránky nejsou okamžitě vidět? Na to jsme se zeptali odborníka z řad SEO specialistů, který pomáhá vlastníkům webových stránek nejen v Čechách, ale i na Slovensku.

Takže se ptáme, jak je možné, že ne každý web má úspěch provázený vysokou návštěvností?

Pouze vytvořit webové stránky nestačí. Musí se na nich i nadále a neustále pracovat, aby se dostavil požadovaný úspěch, který nebude trvat jen krátce. Vše je závislé především na kvalitě a kvalita začíná již samotným názvem domény a pokračuje obsahem webu i jeho strukturou a dalším nastavením. Jakmile je něco nekvalitní, chybné, tak na internetu nemá šanci. Nejvyšší počet návštěvníků přichází na web z vyhledávačů. Takže pokud chcete mít www stránky, které přátelí s vyhledávači, tak na to je nejlepší SEO.

Co je SEO?

SEO je vlastně zkratka pocházející z anglického Search Engine Optimization. Její význam je optimalizace pro vyhledávače. Jedná se o proces, který zajistí webovým stránkám nejen vysokou návštěvnost, ale i viditelnost a přední místo ve vyhledávačích. Je však nutné neustále sledovat změny a nové trendy a SEO těmto změnám přizpůsobovat, takže nejde o jednorázové nastavení, ale dlouhodobý proces.

Když se vytvoří webové stránky je SEO automatickou záležitostí?

Tady záleží na tom, jestli tvůrce webových stránek je také poskytovatelem služeb SEO. Jak jsem již řekl, tak SEO není jednorázová záležitost, takže žádné nastavení během pár minut či kliknutí na nějaký příkaz či odkaz. Takže pokud vám někdo řekne, že SEO je automaticky součástí stránek, tak obvykle jde jen o pouhé nastavení SEO pluginu, ale to ani zdaleka není proces SEO.

Jak tedy poznám, že na mých www stránkách SEO probíhá?

Tak především podle toho, že SEO je individuální záležitost a co web, tak to jiný obsah a jiné požadavky i cílený zisk. Těmto okolnostem je potřebné celý proces SEO přizpůsobit, takže pokud někdo provádí kvalitní SEO, tak si s vámi musí nejdřív sednout a seznámit se s obsahem webu a vašimi cíli. Následně se provádí SEO analýza webu, která odhalí a odstraní chyby, provede správná nastavení a zkvalitní obsah. Protože jedině kvalitní obsah je cesta k úspěchu. Dalším krokem je analýza klíčových slov a jejich správné nastavení. A další nepostradatelnou součástí SEO je linkbuilding tedy tvorba zpětných odkazů. Takže to, že někdo s vašimi stránkami v rámci SEO pracuje, zaručeně poznáte. Navíc se na nich pracuje dlouhodobě, pravidelně a intenzivně a probíhají kontroly s pravidelnými reporty. Součástí SEO je i copywriting.

Ohodnoť článek

Štítky webová stránka, vyhledávač, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nízká návštěvnost webových stránek? Zeptejte se SEO specialistů  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.