Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dejte stopku pochybnostem

PR článek

Čerstvé klíčky jsou velmi chutné, ale především zdravé. Jsou ale z obchodu skutečně čerstvé? Budou dobré a plné vitamínů? Místo otázek si je vypěstujte sami.

Pokud budete v pozici, že si neustále budete klást otázky, které nikam nevedou, poté ani vy nebudete mít důvod vyzkoušet jedinečný zdroj zdraví. Je totiž až neskutečné, co takové malé klíčky obsahují a jak moc pomáhají lidskému organismu. A věřte tomu, že během velmi krátké doby můžete mít na svém talíři neskutečný zdroj zdravých látek v podobě různých obilovin, luštěnin, ale rovněž zeleniny. Pokud si koupíte vhodnou misku na klíčení, tak si zajisté můžete vybrat jak materiál, tak provedení. Nejlepší je taková, co má tři patra, protože ve stejnou dobu lze pěstovat hned tři druhy různých klíčků.

Miska se skládá z několika dílů:

  • Na klíčení použijete tři misky, které jsou stejné průměrem i výškou
  • Materiálu se nemusíte obávat, misky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného  acrylskla, který má atest a předně je určený pro potraviny. Navíc je odolnější proti poškrábání a rozbití.
  • Aby se miska na klíčení dobře uzavřela, tak jí nebude chybět ani pasující horní víko.
  • Ke každé misce patří odpadový sifon, ten bude odvádět přebytečnou vodu. Díky tomu se semínka nezkazí a nebudou ani plesnivět.
  • Když sifon odvádí vodu, tak by určitě nikoho nepotěšilo, kdyby vytékala na pracovní desku nebo na místo, kam nakličovací misku položíme. Naštěstí je tu ještě jeden díl a to je záchytná miska, která bude přebytečnou vodu odchytávat.

Kompletní misku máte a teď hurá na nákup semínek. Jen je důležité zapomenout na regály nebo stojany, kde se nabízí semínka pro sázení do půdy. Ty jsou většinou ošetřena proti různým hlodavcům nebo nežádoucím vlivům a pro přímou konzumaci rozhodně nejsou určena. Naštěstí díky tomu, jak se rychle rozšířila domácí produkce klíčků, tak se obohatila i nabídka kvalitních semínek na klíčení, která jsou určena již bez obav ke konzumaci. Vypěstovat čerstvé klíčky není nijak složité, proto si to může každý bez problémů vyzkoušet.

Specialisté na SEO jsou vám u Seolight.cz kdykoliv k dispozici.

Ohodnoť článek

Štítky miska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dejte stopku pochybnostem  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.