Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Moderní zařízení obývacího pokoje

PR článek

Chcete si vybavit nový byt nebo uvažujete o rekonstrukci a modernizaci současného vybavení? Nábytek, který jste si pořídili třeba před několika lety, už v současné době nemusí vyhovovat standardům a módním trendům, které se mění závratným tempem. Jak si ale zařídit bydlení tak, aby vypadalo vkusně a stylově a zároveň plnilo i ty nejnáročnější požadavky na funkčnost a praktičnost? Jaké volit barvy, tvary, materiály? A jak vybírat vybavení tak, aby všechno ladilo dohromady? To všechno jsou otázky, které je nutné si hned na začátku promyslet.

Najměte si návrháře

Pokud se vám s těmito problémy nechce zabývat, nabízí se jednoduché a rychlé řešení. Svěřte to do rukou odborníka, designéra, který vám všechno navrhne podle vašich představ, vytvoří vám několik vizualizací návrhů, z kterých si pak už jen zvolíte ten, který nejlépe odpovídá vaším požadavkům. V dnešní době jsou grafické vizualizace už na takové úrovni, že skoro ani nepoznáte, že se jedná o počítačový program. Toto řešení je sice nejjednodušší, ale zároveň také nejdražší. Kromě ceny za samotné vybavení zaplatíte navíc ještě práci člověka, který s tím stráví hodně času, a tím se vám rekonstrukce pochopitelně značně prodraží.

Zařiďte se podle sebe

Ne každý si může dovolit zaplatit spoustu peněz navíc za práci designérů. Možná si taky chcete jen zařídit svůj byt podle sebe a podle vlastních představ. A třeba i s tím, že výsledný dojem nebude tak dokonalý jako od profesionálního návrháře. Pak ale bude mít aspoň osobité, originální kouzlo odrážející vaši osobnost. Nehledě na to, že na tom ještě hodně ušetříte. Budete tomu ovšem muset věnovat nějaký čas a úsilí. Pokud to pro vás není překážkou, můžete se do toho směle vrhnout.

Konferenční stolek

Neodmyslitelnou součástí každého obývacího pokoje je konferenční stolek, který zpravidla slouží jako doplněk k sedací soupravě. Zároveň je to také funkční prostor k pokládání věcí. Konferenční stolek je tak vedle sedací soupravy jednou z hlavních dominant obývacího pokoje, a proto je nutné se při jeho výběru zamyslet, k čemu stolek bude sloužit a jakou sedací soupravu bude doplňovat. Pokud budete používat stolek k nějakým aktivitám pro více lidí, například hrát na něm deskové hry nebo chystat občerstvení pro více osob, pak je rozhodně vhodné zvolit stolek větších rozměrů. Pokud si nemůžete dovolit komfort většího prostoru a ve vašem obývacím pokoji se potýkáte s nedostatkem místa, můžete tento problém snadno vyřešit pořízením rozkládacího konferenčního stolku, který splní veškeré požadavky. Vyplní malý prostor a v případě potřeby je možné s ním manipulovat tak, že získáte větší odkládací místo.

Další nábytkové doplňky

Konferenční stolek je jedna z nejdůležitějších součástí obývacího pokoje. Pokud už máte nějaký zajímavý stolek vybraný, je vhodné doplnit k němu ještě další části nábytku, které budete ve vašem pokoji potřebovat. V takovém případě je dobré vybírat další kusy nábytku se stejným designem jako stolek, nebo alespoň v podobném stylu a barvě. Ideální jsou k tomu nábytkové sady, které už obsahují třeba komodu, stolky pod televizi nebo různé skříňky a vitrínky, kam si můžete ukládat třeba skleničky na víno.

Využívejte slevy

Spousta supermarketů v dnešní době nabízí pro zakoupení jejich produktů nejrůznější slevové kupóny. Tyto slevové kupóny můžete používat jak v kamenných prodejnách, tak i na internetových online obchodech. Spousta prodejců nabízí kupóny na sezónní výprodeje nebo různé množstevní akce. Na těchto akcích se dá hodně ušetřit, a pokud ušetříte na nákupu jedné věci, můžete si pořídit nějakou jinou navíc. 

Ohodnoť článek

Štítky obývací pokoj, design, sedací souprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moderní zařízení obývacího pokoje  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.