Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pandemii si zpříjemňujeme experimentováním s erotickými hračkami i afrodiziaky. Které zkusit?

PR článek

Pandemie trvá s menší přestávkou už přes rok a výrazně zasáhla nejen do běžného života. Ukazuje se, že Slováci ji využili i na oživení milostného života.

Častěji trávení času v interiérech, nedostatek přirozeného pohybu venku na vzduchu i stereotypní dny jeden za druhým. Realita je poměrně tristní a tak se přímo žádá nějaké její zpestření. Zdá se, že mnoho párů to pochopilo po svém a doslova se vrhli na sexuální experimentování. Výsledek? Objevení zcela nových možností!

Sexuální pomůcky zažívají nebývalý boom

Rostoucí popularitu erotických hraček potvrzují zvyšující se obraty sexshopů u nás, v některých případech až o třetinu. Platí to zejména pro nákupy přes internet.

O sexuální pomůcky se začínají zajímat i věkové skupiny, u kterých to byla dosud tabu téma. Průzkumy ukazují, že popularita jejich pravidelného užívání v ložnici vzrostla zejména u lidí nad 40 let a zajímavé je, že i u starších ročníků. Nejčastěji přitom jde o použití při partnerských hrách, ne při samostatné masturbaci.

Největší boom u žen zažívají stimulátory klitorisu, ať už jde o vibrační nebo speciální tlakové a pulzní, známé také jako Satisfyeri. Populární jsou i vibrační hračky, například vajíčka a umělé penisy z realistických materiálů a se zahnutím pro bod G.

Velkou výhodou těchto hraček je možnost dálkového ovládání a to dokonce i přes telefon. Milostné hry ve dvojici díky tomu dostávají zcela nový rozměr.

U mužů převládají masturbátory, ať už známý Fleshlight nebo multifunkční masturbátory s imitací vagíny, orálu a análu. I tyto hračky jsou využívány ve společných postelových hrách, kdy se jich může ujmout partnerka a uspokojit nimi muže.

Tabu padlo i při BDSM hračkách a pomůckách pro anální hry. Kolíky, pouta, lana na svazování, bičíky nebo latexové masky a obojky, to vše dává ložním radovánkám zcela nový rozměr. Experimentování s bolestí nebo stimulací análního otvoru přináší nečekané zážitky a u mužů otevírá i možnosti stimulace prostaty.

Afrodisiaka i jako součást milostných her

Šlehačka, jahody, šampaňské, čokoláda a ústřice. Víte, co mají tyto věci společného? Správně, jde o známé a účinné afrodisiaka na povzbuzení chuti do sexu!

Dobrou zprávou je, že tyto afrodisiaka jsme začaly objevovat už i během postelových her. Šlehačka na intimních místech je už klišé, ale v kombinaci s čokoládovou polevou je to přece jen zajímavý zážitek. Pokud se posílíte dříve vínem nebo šampaňským, o zábavu je najisto postaráno. Ústřice jako předkrm jsou jasná sázka na jistotu.

Kromě těchto nejznámějších afrodiziak stojí za zmínku i některé další, které objevujeme postupně už také. Jde zejména o zajímavé bylinky, které lze použít k uvaření domácího čaje. Jeho pravidelné pití pak povzbudí tělo, ducha i smysly.

Za zmínku stojí určitě bylinky jako například Řeřicha, Kotvičník, Ženšen, Damiána, Ginkgo, Serenoa, Škornice, Pískavice, ašvagandha, Muira Puama nebo Yerba Maté. Stimulační účinky na libido mají i koření, zejména chilli, bazalka, kajenský pepř, oregáno, zázvor, kurkuma, skořice a hřebíček. I jejich význam objevujeme stále více.

eJoy® je univerzální podpůrný přípravek

Možná pro někoho překvapením bude, že stále více mužů i žen objevuje také podpůrné přípravky na sexuální stimulaci. Ano, i žen, ty jsou však v tomto ohledu ale stále v menšině. Více problémů s výkonností v ložnici mají muži a pandemie to ještě zvýraznila. Nejjednodušším řešením jsou volně dostupné podpůrné produkty.

Jedním z těch nejznámějších u nás je značka eJoy®. Jde o podpůrný přípravek pro muže ve formě perorálních kapslí, které stačí užít v jedné dávce 30 minut před plánovaným milováním. Pak stačí počkat na účinek a můžeme jít do akce.

eJoy® pomáhá mužům na zlepšení ztopoření, pevnější a delší erekci a zvyšuje i chuť na sex, čili libido. Vděčí za to zejména svému složení, které sestává z přírodních afrodiziak, bylinných extraktů a aminokyselin s přirozeným účinkem. I proto je jeho užívání možné dlouhodobě a nemá žádné závažné nežádoucí účinky.

Plusem je, že přípravek lze objednat přímo internet. Přes oficiální eshop eJoy® je objednávka záležitostí pár minut a tabletky v diskrétním balení doručí kurýr přímo domů na adresu, na pobočku pošty nebo do libovolné zásilkového.

Nyní má značka navíc akci: stačí při objednávce zadat kód „karantena“ a sleva ve výši 20% z ceny je vaše. Tak co, zpříjemníte si pandemii s eJoyom®?

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pandemie, hračka, afrodisiakum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pandemii si zpříjemňujeme experimentováním s erotickými hračkami i afrodiziaky. Které zkusit?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.