Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

5 důvodů, proč si zamilujete dámské boty Bugatti

PR článek

Požadavky žen ohledně bot jsou jasné – chceme pár, který vypadá stylově, ale zároveň je pohodlný a něco vydrží. Zní to jednoduše, ale všechny moc dobře víme, že najít takovou obuv úplně snadné není. Máme pro vás proto jeden cenný tip: dámské boty Bugatti. Jsou perfektním mixem všech tří stěžejních parametrů a mají tolik tváří, že nebudete vědět, kterou si zamilovat dřív.

1.  Inspirováno celým světem

Značku Bugatti nejspíš není třeba dlouze představovat, její název ve světě módy rezonuje už od roku 1978. Zrodila se v Německu, ale pokud vám design bot evokuje spíše Itálii, máte pravdu. Bugatti se totiž chlubí obrovskou kulturní rozmanitostí ve všech aspektech výroby bot, což vytváří nezaměnitelný styl. Sídlo má značka ve Švýcarsku, designová studia hledejte v Itálii (ačkoliv pro inspiraci jezdí návrháři po celém světě) a technologická centra pro změnu najdete v Rumunsku.

2.  Boty pro každou nohu

Příliš široká chodidla, bolest při chůzi a další specifika vašich nohou obvykle znamenají, že se pro svůj pár musíte vydat do specializovaných obchodů. Bugatti se ale snaží najít komfortní a 100% padnoucí botu pro každého a přizpůsobuje své modely nejrůznějším odlišnostem. Slouží k tomu například vyjímatelné stélky, vložky z paměťové pěny a další technologické nebo designové vychytávky. Doporučovaných 10 000 kroků denně si tak užije každý!

3.   Vždy trendy

Když se řekne pohodlná obuv, většina z nás si zrovna nepředstaví boty z módních přehlídek. Boty Bugatti ale ukazují, že se tyto dva aspekty vůbec nevylučují. Právě na runwayích sbírají designéři inspiraci a snaží se trendy co nejdříve přenést na pulty obchodů, abychom si je mohli užít „začerstva”. Jen výsledku vždy vtisknou o něco komfortnější tvář, aby byly boty nositelné pro běžné dny.  

4.  Obuv na dlouhé roky

Proč si obuv kupovat s myšlenkou, že vám vydrží maximálně dvě tři sezóny? Boty Bugatti vám mohou dělat společnost dlouhé roky. Jednak díky tomu, že splňují evropské standardy kvality a kladou důraz na vynikající zpracování a materiály, napomáhá tomu ale i jejich design. Je moderní, jak už bylo řečeno, ale také vystihuje pojem nadčasovost. Nečekejte žádné výstřelky a výrazné aplikace, které se brzy okoukají. Doménou bot je nenucená elegance, základní barvy a důmyslné detaily, které baví.

5.   Odpovědnost a šetrnost

Dnes už si boty nevybíráme jen podle toho, zda sednou našemu chodidlu a lahodí očím. Záleží i na značce a jejích zásadách a hodnotách. A v tomto ohledu má Bugatti jasno. Snaží se o co nejšetrnější přístup k životnímu prostředí a zodpovědné využívání zdrojů. Navíc má nesmlouvavý etický kodex, který se stará o to, aby i všichni dodavatelé zajišťovali svým pracovníkům spravedlivé mzdy, dodržovali veškeré zásady bezpečnosti a eliminovali jakoukoliv diskriminaci.

Značka Bugatti rozhodně stojí za pozornost, co myslíte?

Ohodnoť článek

Štítky Bugatti Automobiles, obuv, Itálie, trend, Německo, styl, Švýcarsko, Rumunsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

5 důvodů, proč si zamilujete dámské boty Bugatti

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.