Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Obuv Robel: Kvalita ověřena dlouholetými zkušenostmi

PR článek

Společnost Robel ví, že zdraví každého z nás začíná u nohou. Správná obuv je pro náš spokojený život zcela klíčová. Robel vám tak přináší širokou nabídku kvalitní, módní a pohodlné obuvi od oblíbených tuzemských i zahraničních značek.

https://www.robelshoes.cz/marco-tozzi-damske-stylove-kotnikove-kozacky-na-zip-bezove-25240-29-405-cream/

Jakým mottem se společnost Robel řídí?

Rodinná společnost Robel se aktuálně pyšní více než 30letou zkušeností v obuvnictví! Pochází ze slovenského města Partizánske, které je s výrobou kvalitních bot spojeno již od nepaměti. Robel svým zákazníkům přináší krásné, zdravé a stylové boty prostřednictvím e-shopu i kamenných prodejen, aby si každý mohl přijít na své.

S všeříkajícím mottem „zdraví začíná u nohou“ vyrábí Robel obuv perfektně sedící na noze díky kopytu speciálně upravenému pro českého zákazníka. Zatímco například v Itálii se navrhují kolekce krásných designů, německá produkce je známá pro své precizní zpracování. Proč však nenabídnout zákazníkovi vše najednou? Krása, styl a zdraví – takové atributy musí mít modely značky Robel. Jde hlavně o celokoženou obuv ve vynikajícím poměru kvality a ceny.

Společnost Robel opravdu dobře ví, že nohy pro své zdraví potřebují perfektní boty. A ty samozřejmě spočívají hlavně ve vhodném kopytě. Právě vhodné kopyto totiž rozhoduje, zda vám daná bota skvěle sedne, či naopak nikoliv. Prodejce Robel je mezi zákazníky znám jedinečným pohodlím svých modelů, příznivou cenou a vysokou kvalitou.

Dále se společnost Robel intenzivně snaží zaměřovat na osvětu důležitosti nošení kvalitní obuvi. Právě ta má totiž na naše celkové zdraví značný vliv. Na svém e-shopu Robel nabízí kromě bot ze své vlastní dílny výhradně značky nabízející udržitelné a precizně zpracované modely. Zřejmě i díky tomu Robel od svého vzniku prodal více než 1 000 000 párů obuvi!

https://www.robelshoes.cz/robel-damske-kozene-kozacky-na-zip-bordo-077-44551-bordo/

Robel boty – bohatý sortiment pro ženy i muže

Robelshoes.cz se kromě kvality a preciznosti zpracování zaměřuje na aktuální trendy, a tak pro každou novou sezonu vybírá více než 1 000 modelů pánské a dámské obuvi od těch nejspolehlivějších výrobců.

Na co vše se v nabídce e-shopu Robelshoes.cz můžete těšit?

Dámská kategorie přináší kotníkové modely, pantofle, kozačky, tenisky, lodičky, polobotky, mokasíny, sněhule, sandály a espadrilky. Pánská sekce pak nabízí tenisky, polobotky, společenské obutí, mokasíny, sandály a espadrilky. Velice žádané jsou mezi muži i ženami zimní boty pyšnící se tou nejlepší kvalitou, líbivým designem a příznivou cenou. 

Oblíbené jsou hlavě modely značek Tamaris, Epica, Gabor, Rieker, Mustang, Guess, Etimee, Calvin Klein, Liu Jo nebo Bugatti. Je to jen na vás, které doplní vaši dosavadní sbírku.

Dále e-shop Robelshoes.cz přináší značkové kabelky, peněženky, kosmetické tašky, galanterii a obuvnické doplňky.

Za zmínku stojí také samotná obuvnická značka Robel. Jde se o rodinnou firmu, která si veškeré své modely vyrábí výhradně v Evropě! A to vždy speciálně na zakázku – s maximálním ohledem na aktuální fashion trendy a požadavky zákazníků.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Obuv Robel: Kvalita ověřena dlouholetými zkušenostmi  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.