Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tři důvody, proč vám crossbody kabelka nesmí chybět v šatníku!

PR článek

Není jen stylová, ale také praktická pro každodenní nošení. Řeč je o crossbody kabelce, která si své místo vydobyla nejen v ženských, ale také mužských šatnících. Tato taška přes rameno je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí mít své cennosti vždy na blízku a zároveň mít volné ruce.

Crossbody kabelky se během posledních let staly velmi populárním doplňkem. Díky pestré paletě barev, velikostí a designových provedení si jistě najdete tu, která bude nejlépe vyhovovat vašim představám a očekáváním. Ať už si potřebujete uschovat tablet, telefon či klíče, tato prostorná kabelka vám skvěle poslouží.

Volné ruce vždy a všude

Jen stěží najdete praktičtější doplněk než je crossbody kabelka. Tuto výhodu oceníte při každodenních činnostech jako jsou nákupy. Nebo jste dostali chuť na kávu? Crossbody kabelka nepředstavuje žádné omezení v pohybu a vy si můžete užít svůj každodenní rituál. V neposlední řadě pocítíte praktičnost kabelky na dovolené zejména v rušných oblastech. Jednoduše si ji přehoďte dopředu a mějte své cestovní doklady na bezpečném a pro vás snadno dostupném místě.

Poznejte její všestrannost

Tajemství všestrannosti této kabelky spočívá v unikátním designovém provedení. Vynosíte ji pro různé události: od pracovních povinností až po volný čas strávený s blízkými. Sladit kabelku s každodenním oblečením není vůbec obtížné. Jednoduše si oblečte oblíbené džíny, šaty či šortky a povedený outfit je na světě.

Pokud vyrážíte do společnosti, vybavte se slušivými náušnicemi či jiným vhodným doplňkem. Pokud se vám navíc podaří sladit oblečení s obuví, máte vyhráno. Dejte si však pozor, aby se vzory a barvy příliš nerušily a vy na sobě měla vzájemně ladící kousky. Pokud si nejste jistá, obujte bílé nebo černé tenisky, které ladí téměř se vším.

Spojení pohodlí a stylu

Investice do crossbody kabelky od Rieker-eshop.cz nebudete litovat. Spojení komfortu a stylu vás nadchne již při prvním pohledu. Vybírat můžete ze sportovního či elegantního provedení, které doplní váš jarní kabát nebo bundičku. Užijte si široké nabídky a najděte kousek, který odpovídá vašemu osobnímu vkusu. Tak už víte, která kabelka bude ta vaše?

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kabelka, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři důvody, proč vám crossbody kabelka nesmí chybět v šatníku!  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.