Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

123 Shared Mobility Czechia s.r.o. uvádí na český trh revoluční službu půjčování dodávek, 123-Transporter

PR článek, aktualizováno 19. března 2024, 15:26

Praha 19. března 2024 (PROTEXT) - Společnost 123 Shared Mobility Czechia s.r.o., nový hráč v oblasti sdílené mobility, s potěšením oznamuje spuštění své přelomové služby půjčování dodávek, 123-Transporter, na českém trhu. Tato inovativní platforma je navržena tak, aby zákazníkům poskytla bezprecedentní úroveň pohodlí a flexibility při pronájmu užitkových vozidel.

Založená na ověřeném modelu, který již sklízí úspěchy v Rakousku a Německu, služba 123-Transporter přináší do České republiky moderní řešení sdílené mobility. Zakladatel služby, Matthias Pajek, se zaměřil na vytvoření platformy, která usnadňuje půjčování vozidel tím, že umožňuje zákazníkům objednat, rezervovat a spravovat pronájem dodávek plně online prostřednictvím intuitivní aplikace. Celý proces využívání carsharingové služby je zcela digitalizován, což zákazníkům umožňuje vyřídit veškeré formality pohodlně a bezkontaktně bez nutnosti osobního kontaktu se zaměstnanci firmy. Celková digitalizace procesu představuje významný benefit pro uživatele tohoto systému.

Albert VU, CEO společnosti 123 Shared Mobility Czechia s.r.o., vyjádřil své nadšení pro expanzi do České republiky: "Jsme nadšeni, že můžeme rozšířit naši přítomnost na český trh a nabídnout zdejším zákazníkům toto unikátní řešení. S naší službou 123-Transporter se zavazujeme poskytovat nejen pohodlí a efektivitu, ale i vynikající zákaznický servis. Naším cílem je, aby zákazníci v České republice, a později také na Slovensku, měli stejný přístup k půjčování dodávek, jakého si již užívají naši zákazníci v Rakousku a Německu. V rámci naší snahy minimalizovat dopad našeho carsharingu na infrastrukturu měst, jsou výdejní místa našich dodávek umístěna výhradně na soukromých pozemcích našich partnerů, což nám umožňuje nabízet pohodlnou službu bez toho, abychom zatěžovali často přeplněná veřejná parkovací místa."

S plány na nasazení flotily 100 dodávek do konce roku 2024 se 123-Transporter staví na čelo inovací v půjčování užitkových vozidel. Společnost 123 Shared Mobility Czechia s.r.o. se tímto krokem nejen etabluje na českém trhu, ale také signalizuje budoucí expanzi a růst v regionu střední Evropy.

Pro další informace o službě 123-Transporter navštivte webové stránky společnosti na adrese 123-transporter.cz.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

123 Shared Mobility Czechia s.r.o. uvádí na český trh revoluční službu půjčování dodávek, 123-Transporter  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.