Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Smutná realita. Češi na Facebooku nejvíce sdíleli zprávu Aeronetu o laboratorním původu koronaviru

Nejvíce sdílenou zprávou na českém Facebooku byl letos příspěvek webu Aeronet o výrobě koronaviru v laboratoři. Zpráva s údajným potvrzením bioložky Soni Pekové měla celkem 41 tisíc sdílení. Uvedl to web Investigace.cz.

Na druhém místě následují zprávy o očkovaných na JIP v Rakousku a o údajné unikátní metodě českých PCR testů. Na čtvrtém místě je opět zpráva z konspiračního webu Aeronet o tom, že Rada Evropy údajně zakázala povinné očkování.

"Celkem je zřetelně vidět, že v roce 2021 covid převálcoval prakticky jakákoli jiná témata, a to jak v mainstreamových, tak v bulvárních či konspiračních médiích," uvedl datový analytik Investigace.cz Josef Šlerka.

Investigace.cz analyzoval téměř 500 tisíc zpráv z 63 českých zpravodajských a publicistických webů, a to včetně serverů konspiračních či bulvárních. Přinesl pak analýzu toho, které zprávy byly na Facebooku v roce 2021 nejsdílenější a které vyvolaly nejvíce reakcí.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ČR, média, internet, koronavirus, Facebook, COVID-19, Aeronet, Soňa Peková, Rada Evropy, Rakousko, Josef Šlerka, realita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Smutná realita. Češi na Facebooku nejvíce sdíleli zprávu Aeronetu o laboratorním původu koronaviru  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.