Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Plážová volejbalistka Nausch Sluková je těhotná

Plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková je těhotná. Radostnou zprávu oznámila dvojnásobná medailistka z mistrovství Evropy o vánočních svátcích na sociálních sítích. Právě kvůli touze založit s manželem a trenérem Simonem Nauschem rodinu přerušila třiatřicetiletá hráčka letos v létě kariéru.

"My jsme ten nejkrásnější dárek dostali už před pár měsíci. Nechávali jsme si to pro sebe a nejbližší rodinu, ale náš předčasný vánoční dáreček už se moc skrývat nechce a začíná se jasně ukazovat světu. Zdá se tedy, že je na čase se o tu radost podělit i s vámi. Kdo by to byl řekl, že rok 2021 nakonec přeci jen bude jedním z mým nejmilejších a že poslední čtvrtletí letošního roku vyjde konečně podle představ," napsala Nausch Sluková na instagramu.

Vítězka šesti turnajů Světového okruhu letos přišla o třetí olympijskou účast kvůli pozitivnímu testu na koronavirus. S Barborou Hermannovou tak nemohly navázat na společný start v Riu de Janeiro. V roce 2012 v Londýně vybojovala Nausch Sluková ještě v páru s Kristýnou Kolocovou na olympiádě páté místo. Na srpnové tiskové konferenci nevyloučila, že se pokusí probojovat na olympijské hry v Paříži v roce 2024.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Red Bull

Štítky Sport, lidé, volejbal, plážový, Nausch Sluková, Markéta Nausch Sluková, Evropa, plážový volejbalista, olympijské hry, Vánoce, Barbora Hermannová, Kristýna Kolocová, Instagram, Londýn, Rio de Janeiro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Plážová volejbalistka Nausch Sluková je těhotná  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.