Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nebojte se nákupu vany online

PR článek

Nakupování online si získává stále větší oblibu, a to dokonce i u specifického zboží, jako je jídlo, kosmetika nebo koupelnové vybavení. Opravdu si z internetu můžeme objednat i vanu?

V dnešní moderní době máme tolik možností nákupu. Jdeme po ulici a všude můžeme vidět plakáty s akcemi kamenných obchodů, výlohy kamenných prodejen a marketingová masáž neustává ani v době, kdy se připojíme k internetu. A obzvláště restrikce kvůli COVID-19 nám ukázaly, že se nemusíme bát nakupovat online. Můžeme si objednat oblečení, novou obuv, elektroniku, jídlo, a dokonce i vybavení koupelny. Opravdu je to tak snadné? Ano! Z pohodlí domova si totiž můžete objednat i vanu do koupelny.

Proč volíme kamennou prodejnu

Stále mnoho z nás navštěvuje kamenné prodejny. Proč? Bojíme se neúspěšného nákupu. Máme strach z toho, že nám boty nebudou sedět, že v těch nových šatech budeme vypadat tlustě nebo že se nám nový kávovar nebude vzhledově líbit. Náš vnitřní hlas nás odrazuje od nákupu mnoha věcí, ale v případě nákupu vybavení do koupelny se obáváme dvojnásobně.

Bojíme se, že vybereme špatnou vanu, ale také toho, že nám ji nikdo v pořádku nedoručí. Navíc nejde o položku za 200 Kč, ale investici za několik tisíc korun. „Co když vybereme příliš velkou vanu?“ Kvůli strachu navštěvujeme showroomy a zkoušíme, která vana nám bude vyhovovat. Ale ani tam není vše růžové!

Největší nevýhodou klasického obchodu je totiž otevírací doba. Ale to není vše. Ani showroomy nejsou nafukovací, takže v nich uvidíte pouze několik van. To je trochu škoda, nemyslíte? 

Nákup přes internet je pohodlnější

Výhodou nákupu přes internet je bezesporu čas – můžete nakupovat v době, kdy se to hodí vám, a ne personálu kamenného obchodu. Nemusíte se omezovat na otevírací dobu, a dokonce nemusíte ani nikam jezdit. Několik ušetřených kilometrů a času stráveného na cestách můžete využít například na výlet s dětmi.

Další výhodou je pohodlné dodání zakoupeného zboží až do domu, pestrá nabídka produktů různých značek a většinou i nižší ceny. Pokud se bojíte koupit si vanu přes internet, najděte si e-shop se skvělými recenzemi. V dnešní době není problém vygooglit důvěryhodnost e-shopu a jeho ceny.

Jak si vybrat vanu přes internet?

Vanu vybírejte podle několika kritérií – nejdřív si rozmyslete, kde bude vana umístěna. Změřte si, kolik prostoru na novou vanu máte. Podle toho vyberete nejenom velikost, ale i samotný tvar vany. V nabídce výrobců jsou klasické obdélníkové vany nebo rohové vany, ale stále více získávají na oblibě volně stojící vany nebo vany asymetrické. Poslední dvě varianty se hodí spíše do větších prostor.

Když máte vybranou velikost a tvar vany, zaměřte se na materiál. Každý materiál má svoje výhody i nevýhody, což můžete skvěle vidět například na stránkách SANITINO, kde se dozvíte, jaký je rozdíl mezi akrylátovou a smaltovou vanou a co je pro vás lepší volba v případě, že máte domácí mazlíčky, děti nebo chuť si dát koupel ve dvou.

V neposlední řadě nezapomeňte rozhodnout, jakým způsobem se bude voda do nové vany napouštět – budete mít volně stojící baterii, vanovou baterii na zdi, nebo zvolíte vzhledově efektivní napouštění přepadem?

Snadná údržba díky speciálnímu povrchu

Není žádnou novinkou, že existují speciální povrchové úpravy, které vám zvýší hygienický komfort. Věděli jste ale, že jsou na trhu i technologie, díky kterým voda neulpívá na keramice a steče rovnou do odpadu? Pokud chcete ušetřit trochu svého času také při úklidu, zaměřte se na vany se speciální povrchovou úpravou. Jejich údržba bude mnohem snadnější.

Vidíte, nákup nové vany nebyl nikdy jednodušší! A pokud si přeci jen nebudete vědět rady, obraťte se na odborné poradenství e-shopu. Určitě vám poradí.

Ohodnoť článek

Štítky kvalitní vana, Sanitino, nákup online, e-shop, Internet, koupelna, internetový obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Nebojte se nákupu vany online  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.