Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Miliardář Křetínský se stal spoluvlastníkem fotbalového West Hamu

Miliardář a majitel fotbalové Sparty Praha Daniel Křetínský se stal spoluvlastníkem West Hamu United. V londýnském klubu odkoupil se společností 1890s holdings 27 procent akcií. Informoval o tom mluvčí Energetického a průmyslového holdingu, jehož je Křetínský předsedou představenstva, i zástupci tradičního účastníka Premier League.

"Jakožto vášnivý fotbalový fanoušek si velmi vážím výjimečné historie a tradice klubu West Ham United, stejně jako jeho věrné a nadšené fanouškovské základny a také velmi inspirativní role, kterou klub hraje v mnoha sociálních programech a iniciativách. Rozvoj a růst klubu v posledních letech je všem jasně patrný a jsem rád, že se jsem dostal možnost se podílet na úspěšné budoucnosti tohoto klubu," uvedl Křetínský v tiskové zprávě.

West Ham, v němž působí i čeští fotbalisté Tomáš Souček, Vladimír Coufal a Alex Král, je aktuálně třetí v tabulce anglické ligy. Úspěšně si vede i v Evropské lize.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto AC Sparta Praha

Štítky West Ham, Křetínský, fotbal, Daniel Křetínský, West Ham United FC, Premier League, AC Sparta Praha, Energetický a průmyslový holding, Evropská liga UEFA, Tomáš Souček, Vladimír Coufal, Alex Král

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miliardář Křetínský se stal spoluvlastníkem fotbalového West Hamu  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.