Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Několik zajímavých tipů na byty v Praze 6

PR článek

Uvažujete o bydlení v Praze? Alternativ je samozřejmě poměrně dost. Vybírat si můžete jak z periferních oblastí, tak i z lokalit v centru hlavního města. Výbornou volbu představuje bezesporu Praha 6. Hradčany, Dejvice, Bubeneč a mnohá další místa v Praze 6 lákají k pohodovému a spokojenému životu se spoustou možností vyžití. Podívejme se tedy konkrétně na některé tipy na bydlení týkající se právě Prahy 6.

Byt 2+kk ve Vokovicích

Naším prvním tipem na prodej bytů v Praze 6 je byt nacházející se nedaleko přírodní rezervace Divoká Šárka. Jedná se o skvělé místo, které dokáže skloubit život ve velkoměstě s klidem přírody. Ostatně v blízkosti se nachází také vodní nádrž Džbán. Areál, v němž se byt nachází, má velmi hlubokou historii. Ostatně obepnut je památkově chráněnou zdí pocházející z 15. století. Součástí komplexu jsou přitom všechny vymoženosti typu podzemních garáží, 24hodinové recepce a podobně. Co se týká rozlohy bytu, nabídne velkorysých 81 m2.  

Loft 3+kk v Bubenči

Výbornou volbu představuje také diplomatická čtvrť v Bubenči. Všudypřítomná zeleň a třeba i procházky Stromovkou vás budou bavit. Prostorný loft o rozloze 122 m2 disponuje mimo jiné také terasou mající rozlohu 65 m2. Užívat si volného času lze také na zahrádce s rozlohou 20 m2. K bytu náleží také dvě parkovací místa a sklep v podzemní garáži.

Townhouse 4+kk v moderním kabátu

Hodně zajímavý je také komfortní byt v rezidenci na Bubenči. Situován je nedaleko Stromovky v lokalitě se skvělou občanskou vybaveností. K bytu náleží velká zahrada o rozloze 208 m2. Využít tady lze také dvou parkovacích míst. Vysoké vybavení bytu je samozřejmostí. 

Ať už hledáte jakékoli byty v Praze, můžete se podívat do pestré nabídky společnosti Homeland. Najdete tady třeba také prodej bytů na Smíchově a v mnohých dalších lokalitách.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky byty Praha, Vokovice, townhouse, Praha, Bubeneč, Hradčany, Dejvice, Divoká Šárka, Džbán (geomorfologický celek)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Několik zajímavých tipů na byty v Praze 6  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.