Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V klubu ANO se vyskytl covid, podle Seznam Zpráv jde o Šlechtovou

V poslaneckém klubu hnutí ANO se vyskytla nákaza koronavirem. Informaci serveru Lidovky.cz potvrdil předseda klubu a první místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek. Podle webu Seznam Zprávy jde o bývalou ministryni obrany a pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou. Poslanci se naposled sešli minulý týden ve středu na mimořádné schůzi, kdy schválili speciální zákon, který umožní lidem v karanténě kvůli koronaviru hlasovat v říjnových senátních a krajských volbách, a zavedení distanční výuky do školského zákona.

"Mohu potvrdit, že se na našem klubu vyskytl covid a vše již řeší hygiena. Vím, že některým kolegům byla nařízena karanténa, kolika lidí se to ale týká, to bude vědět spíše pan kancléř, který s hygienou komunikuje," sdělil Faltýnek. 

Z politiků se v březnu nakazil koronavirem například senátor ODS Pavel Karpíšek, pozitivní test měl v dubnu též tehdejší plzeňský hejtman za ČSSD Josef Bernard, který nyní vede kandidátku hnutí Starostové a nezávislí (STAN) pro krajské volby, a v červnu také náměstek pražského primátora Petr Hlubuček (STAN).

Autoři | Foto ANO

Štítky ČR, sněmovna, ANO, koronavirus, COVID-19, ANO 2011, Karla Šlechtová, Seznam Zprávy, Jaroslav Faltýnek, Starostové a nezávislí, Pavel Karpíšek, ODS, Josef Bernard, ČSSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V klubu ANO se vyskytl covid, podle Seznam Zpráv jde o Šlechtovou  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.