Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Manžel středočeské hejtmanky nazval členy ODS partou buzerantů. Nechal se unést, brání ho Jermanová

„Jste parta buzerantů, je mi z vás na blití.“ Autorem tohoto komentáře není žádný návštěvník „čtvrté cenové“ a nejde ani o výkřik některého z odpůrců Prague Pride. Slovník hodný dlaždiče zvolil na sociální síti manžel hejtmanky Středočeského kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové (ANO). Jakub Pokorný se na sociálních sítích nevybíravě vyjádřil o místopředsedovi ODS Martinu Kupkovi.

Svůj komentář připsal pod snímek Martina Kupky, který objíždí střední Čechy se svou kampaní na kole. Na první pohled nekonfliktní informace pořádně rozohnila asi nejznámějšího kadeřníka v tuzemsku. „Dobrý den, pane Kupka, připadá mi, že jste objevil zrovna kopec. Je mi z vás na blití a ještě vedle sebe toho knírače. Parta buzerantů,“ napsal pod snímek.

To okamžitě odstartovalo „facebookový lynč“, po kterém Pokorný svůj komentář smazal. Na sociálních sítích se však objevil záznam příspěvku.

Podle samotné hejtmanky se Pokorný nechal unést, když pojal pocit, že se ji nikdo nezastane. „Manžel se nechal unést. Není politikem a nechal průchod svému rozhořčení nad útoky, které jsou proti mně dlouhodobě vedeny,“ uvedla hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová pro Deník N a dodala: „Měl pocit, že se mne nikdo nezastane, byť máme za sebou v kraji mnoho úspěchů.“

Samotný Martin Kupka vzal nevybíravý komentář s nadhledem. Do Pokorného si na sociálních sítích rýpla také samotná ODS. „Manžel hejtmanky Jermanové nadával Martinu Kupkovi za to, že jezdí na kole. Asi má něco proti cyklistům. Chápeme, vždyť byl zvyklý zneužívat služební auto kraje, asi mu to teď chybí... Naštěstí změna se blíží,“ píše ODS na své facebookové stránce.

Občanská demokracie tím naráží na kauzu, kterou na sebe Pokorný upozornil v minulosti. Využíval totiž hejtmančin služební vůz ke svým cestám do kadeřnického salónu. Pokorný novináře, kteří na kauzu upozornil, obvinil ze stalkingu, tedy nebezpečného pronásledování. Následně ale vyjádřil lítost, že se hejtmanka kvůli jeho jednání dostala pod mediální tlak. Prohlásil, že se už ve Středočeském kraji kromě své manželky ničeho nedotkne, a vyzval Jermanovou, aby se auta, které využíval, zbavila.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto facebook.com

Štítky Martin Kupka, ODS, Jaroslava Pokorná Jermanová, Jakub Pokorný, urážky, sociální síť, Středočeský kraj, Prague Pride, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Manžel středočeské hejtmanky nazval členy ODS partou buzerantů. Nechal se unést, brání ho Jermanová  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.