Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Hamáček se podruhé ožení, bere si bývalou političku ODS Kloudovou

Vicepremiér, ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček se v tomto týdnu podruhé ožení. Jeho manželkou se stane bývalá pražská zastupitelka za ODS Gabriela Kloudová. Napsal to dnes server SeznamZprávy.cz. Počátkem roku Hamáček oznámil, že se rozvádí s první manželkou Kamilou.

O svatbě podle serveru vědělo jen několik Hamáčkových známých. "Ano, informaci mohu potvrdit," uvedl Hamáček. Jeho první manželství skončilo po 13 letech. Kvůli šíření koronaviru, které na čas zastavilo chod soudů, byl rozvod oficiálně potvrzen až v červnu. Z prvního manželství má Hamáček dvě děti.

O blízkém vztahu místopředsedy vlády s Gabrielou Kloudovou se v politických kuloárech hovořilo delší dobu. V době vlády Mirka Topolánka (ODS) byla považována za jeho klíčovou spolupracovnici. Jako členka občanských demokratů následně v letech 2010 až 2014 působila v zastupitelstvu hlavního města.

Z ODS později odešla a ve sněmovních volbách v roce 2013 kandidovala za blok Hlavu vzhůru blízký exprezidentu Václavu Klausovi. Projekt vedený Janou Bobošíkovou však ve volbách propadl. V roce 2014 pak Kloudová nastoupila do úřadu místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavla Bělobrádka (KDU-ČSL). Po volbách v roce 2017 se začalo mluvit o tom, že je u Hamáčka konzultantkou, píše server.

Na veřejnosti se Kloudová v minulých letech objevila také po boku vlivného sociálního demokrata Karla Březiny (ČSSD), byla manželkou někdejšího náměstka pražského primátora Jiřího Vávry (tehdy za TOP 09).

Autoři | Foto ČSSD

Štítky ČR, lidé, vláda, Hamáček, svatba, Jan Hamáček, Gabriela Kloudová, ODS, ČSSD, volby, Mirek Topolánek, Václav Klaus, Jana Bobošíková, Pavel Bělobrádek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Christopher Paul

Ahoj, já jsem Nira Poté, co jsem byl roky ve vztahu s Andersonem, rozešel se se mnou, udělal jsem vše pro to, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo zbytečné, tolik jsem ho chtěl zpět kvůli lásce, kterou k němu mám „Prosil jsem ho se vším, slíbil jsem, ale on to odmítl. Vysvětlil jsem svému příteli můj problém a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem typ, který kouzlu nikdy nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit, já poslal sesilatel kouzla a on mi řekl, že není problém, že do tří dnů bude všechno v pořádku, že se můj bývalý ke mně vrátí před třemi dny, seslal kouzlo a překvapivě druhý den bylo kolem 16 hodin. Můj bývalý mi volal, byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na volání a vše, co řekl, bylo, že ho tolik mrzelo všechno, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. Od té doby jsem slíbil, že kdokoli, koho znám, má problém se vztahem, pomohl bych takové osobě tím, že jsem ho odkázal na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým vlastním problémem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com, můžete mu poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.1) Kouzla lásky2) Ztracená kouzla lásky3) Rozvodová kouzla4) Manželská kouzla5) Vázací kouzlo.6) Rozpadová kouzla7) Vyhoďte bývalého milence8.) Chcete být povýšen ve své kanceláři9) chcete uspokojit svého milence10) Léčte se na kteroukoli z nemocí, kterými trpíteObraťte se na tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešenímprostřednictvím babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551

Čtvrtek, 4. února 2021, 06:39Odpovědět

Hamáček se podruhé ožení, bere si bývalou političku ODS Kloudovou  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.