Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ministr zemědělství v demisi Milek odvolal šéfa českobudějovického výstaviště Kutnera

Po dvou letech skončil ve funkci ředitele Výstaviště České Budějovice Leoš Kutner. Areál výstaviště, který pořádá celou řadu akcí a je známý především díky agrárnímu veletrhu Země živitelka, spadá pod ministerstvo zemědělství. Právě jeho šéf v demisi Kutnera odvolal.

Vláda v demisi pokračuje v čistkách ve státních firmách. A ačkoliv odvolání ředitele českobudějovického výstaviště Leoše Kutnera došlo už před dvěma měsíci, resort o tom doposud nikde neinformoval, jako první o odvolání napsal týdeník Euro. Podle něj byl Kutner, který připravoval další rozvoj a modernizaci zastaralého areálu, odvolán nečekaně a na hodinu. Těsně před odvoláním mu dokonce měla být vyplacena manažerská odměna za splnění cílů za minulý rok.

Dnes už exšéf českobudějovického výstaviště je tak dalším vysoce postaveným manažerem, kterého ministr zemědělství v demisi Jiří Milek odvolal. Před Kutnerem skončili také ředitel Lesů České republiky Daniel Szórád a šéfka Státního pozemkového úřadu Svatava Maradová.

Novým předsedou představenstva státní společnosti Výstaviště České Budějovice byl jmenován Mojmír Severin, odborník na zemědělství, který doposud působil v Moneta Money Bank. 

Autoři

Štítky společnost, politika, byznys, výstaviště, odvolání, Leoš Kutner, ředitel, Milek, ministr, České Budějovice, kongresové centrum, Jiří Milek, Země živitelka, Ministerstvo zemědělství České republiky, Daniel Szórád, Lesy České republiky, Státní pozemkový úřa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ministr zemědělství v demisi Milek odvolal šéfa českobudějovického výstaviště Kutnera  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.