Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dreame radí, jak vybrat svůj první robotický vysavač

PR článek

Výrobce prémiové elektroniky Dreame připravil průvodce světem robotických vysavačů, abyste věděli, na co si dát pozor při výběru toho správného.

Robotické vysavače se staly jedním z nejoblíbenějších pomocníků v domácnosti, a pokud zvažujete pořízení svého prvního, DreameBot L10 Pro by mohl být tou pravou volbou. V této příručce se podíváme na klíčové aspekty, které byste měli zvážit při výběru robotického vysavače.

DreameBot L10 Pro

1. Technologie a výkon

DreameBot L10 Pro disponuje pokročilou navigační laserovou technologií LiDAR, která umožňuje přesné mapování prostoru a efektivní úklid bez zbytečného opakování již vyčištěných oblastí. Vysavač má vysokou sací sílu 4000 Pa, což zajišťuje odstranění i těch nejmenších částic prachu a nečistot.

2. Baterie a doba provozu

S dobou provozu až 150 minut na jedno nabití je DreameBot L10 Pro ideální pro domácnosti všech velikostí, když zvládne uklidit až 250 m2. Důležité je zvolit model s dostatečnou kapacitou baterie, aby vysavač dokázal pokrýt celou plochu vašeho domova bez nutnosti častého dobíjení.

DreameBot L10 Pro

3. Funkce a aplikace

Tento model nabízí řadu užitečných funkcí, včetně systému pro detekci překážek, který minimalizuje riziko uvíznutí, a možnosti mokrého vytírání pro komplexní čištění podlah. Díky aplikaci můžete svůj vysavač snadno ovládat z mobilního telefonu, nastavit harmonogram úklidu a sledovat stav baterie.

4. Vysávání i vytírání

Velké množství vysavačů nabízí pouze vysávání. Součástí balení Dreamet L10 Pro je také hadřík z mikrovlákna, díky kterému může vysavač i vytírat. Chytré ovládání vodní nádoby pak pomáhá chránit vaši podlahu a přesto efektivně vyčistit každou nečistotu.

5. Údržba a servis

Vyberte si robotický vysavač, který je snadno udržovatelný a nabízí dostupný servis a náhradní díly. DreameBot L10 Pro je navržen s ohledem na jednoduchou údržbu, což vám umožní dlouhodobě si užívat jeho služeb bez zbytečných komplikací.

S DreameBot L10 Pro získáte do své domácnosti spolehlivého a efektivního pomocníka, který vám ušetří čas i energii. Můžete jej mít již za pár hodin doma, když si jej objednáte na Alza.cz s cenou 11 290 Kč.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky robotický vysavač, vysavač, Alza.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dreame radí, jak vybrat svůj první robotický vysavač  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.