Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Charitativní ležák z Budvaru pomůže dobré věci. K dostání je na budějckých vánočních trzích

PR článek

Pomáhat druhým tam, kde jsme doma. To je hlavním posláním Charitativního ležáku z Budvaru. Výtěžek z jeho prodeje si proto mezi sebe rozdělí čtyři českobudějovické charitativní organizace, které vybrali zaměstnanci národního pivovaru. Ti kromě toho zvládli ležák také vlastnoručně zabalit a postarají se i o jeho prodej.

Charitativní ležák letos rozzáří nejen stánek Budějovického Budvaru na budějckých vánočních trzích, ale i tváře mnoha místních lidí v těžké životní situaci. Národní pivovar totiž za každou prodanou lahev věnuje 100 Kč na dobrou věc.

Výtěžek z prodeje si mezi sebe rozdělí čtyři českobudějovické charitativní organizace, které vybrali zaměstnanci národního pivovaru: Autis Centrum, Arpida, Centrum Bazalka a Diecézní charita ČB. O tom, kolik peněz jednotlivé organizace dostanou, ale rozhodnou sami zákazníci. Ke každé zakoupené lahvi totiž obdrží žeton, který přímo na prodejním místě vhodí organizaci svému srdci nejbližší.

„Těší nás, že naše pivo bude letos opět pomáhat lidem, kteří to potřebují. To je možné především díky našim lidem, kteří Charitativní ležák vlastnoručně zabalili a nyní ho budou také sami prodávat v našem pohádkovém budvarském stánku na náměstí. Charitativní ležák tedy nejen pomáhá druhým, ale také nás všechny spojuje, což je právě ve vánočním období velmi důležité,“ uvedl ředitel Budějovického Budvaru Petr Dvořák.

Ležák tradičně posvěcený českobudějovickým biskupem Mons. Vlastimilem Kročilem bude letos k dostání od soboty 2. prosince v Budvar stánku přímo na náměstí Přemysla Otakara II.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Budějovický Budvar, pivovar, Petr Dvořák, Charitativní ležák, pivo, Vánoce, Budvar, charita, Náměstí Přemysla Otakara II., Bazalka, Autis Centrum, Arpida, Diecézní charita ČB

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Více píšu ve vláknech diskusí. Když přestane vyrábět vražedný šrot vražedná lichvářská válečnická zbrojařská lupičská zlodějská překupnická pašeracká mafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu...

Pondělí, 4. prosince 2023, 14:02Odpovědět

Charitativní ležák z Budvaru pomůže dobré věci. K dostání je na budějckých vánočních trzích  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.