Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pivovary Staropramen opět bodují v odpovědnosti

PR článek

Byznys pro společnost, platforma pro odpovědné podnikání v ČR, každoročně organizuje nezávislé hodnocení TOP Odpovědná firma. Na letošním jubilejním 20. ročníku se společnost Pivovary Staropramen umístila v hlavní kategorii TOP Odpovědná velká firma mezi 25 nejlepšími a získala i zvláštní cenu poroty v kategorii TOP Odpovědná firma v diverzitě za projekt Supply Age Balance.

TOP Odpovědná firma meziročně srovnává trh i posuny jednotlivých firem v oblastech jako Strategie, Odpovědné HR, Dodavatelský řetězec, Životní prostředí a Pomoc okolí. Pivovary Staropramen v tomto hodnocení pravidelně bodují, a i letos na své předchozí úspěchy navázaly umístěním mezi 25 nejlepšími v kategorii TOP Odpovědná velká firma.

Lokální strategie společnosti Pivovary Staropramen vychází z cílů udržitelného podnikání skupiny Molson Coors Beverage Company, jejíž je součástí. Tyto cíle byly stanoveny roku 2017 a jsou v souladu se 17 cíli udržitelného rozvoje definovanými Organizací spojených národů z roku 2015. Ve své strategii se zaměřují zejména na dvě oblasti, Lidé a Planeta. V rámci první oblasti se soustředí mimo jiné i na podporu rovnosti, diverzity a inkluze, druhý pilíř je postaven především na zmírnění dopadů na životní prostředí napříč celým výrobním řetězcem. 

Zvláštní ocenění pro projekt Supply Age Balance

Pivovary Staropramen letos získaly zvláštní ocenění poroty v kategorii TOP Odpovědná firma v diverzitě s projektem Supply Age Balance. Cílem projektu bylo zatraktivnit společnost pro mladé uchazeče na trhu práce, budovat mezigenerační spolupráci tak, aby byla zachována kontinuita a zvýšit motivaci talentovaných kolegů pracovat pro pivovary.

 „Ač se jedná o velmi „mladý“ projekt, již nyní sklízíme první ovoce v podobě snížení dobrovolných odchodů lidí z výrobní části společnosti o zhruba dvojnásobek, navázaní partnerství s vybranými odbornými středními a vysokými školami nebo také umístění ve studentské anketě TOP Zaměstnavatelé 2023,“ popisuje Lucie Benešová, personální ředitelka společnosti Pivovary Staropramen a dodává: „Těší nás, že se nám do projektu podařilo zapojit zaměstnance napříč celou naší firmou, a že má projekt velkou podporu i u vedení společnosti. Je to další důkaz toho, že se nám daří budovat jedinečnou firemní kulturu, a přirozeně podporovat diverzitu.”

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Pivovar Staropramen, projekt, strategie, životní prostředí, OSN, Lucie Benešová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Kolik odvedli našemu státu daní ? Investigativci našli 300daňových rájařů Pandora (v Izraeli 665). Nejsou peníze tak fi jaloví kalouskové spoří na důchodcich, dětech, zdravotnictví, léky, mzdy, mafie si vyplácí násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám, rozdávají si metály. Převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, více píšu ve vláknech diskusí.

Úterý, 28. listopadu 2023, 17:23Odpovědět

Pivovary Staropramen opět bodují v odpovědnosti  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.