Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brno se otřese v základech. MMA turnaj Oktagon 35 láká na hvězdnou kartu

PR článek

Brno a s ním celá Morava zažije velký svátek bojových sportů. Tvrdé knockouty, nekompromisní škrcení i adrenalinem nabité nástupy bojovníků do klece. Největší domácí MMA organizace si pro svoje fanoušky přichystala pořádnou dávku emocí i nezapomenutelný sportovní zážitek. To vše v elektrizující atmosféře zaplněné Winning Group Areny. Pohodlně se usaďte, Cirkus Oktagon znovu otevírá brány.

Brněnský svatostánek hokeje se tentokrát v sobotu 17. září přemění v gladiátorské bojiště. Modrobílé barvy Komety Brno vystřídá typické žluto-černé soukolí a uprostřed haly si to tváří v tvář rozdají elitní MMA bojovníci. Program turnaje Oktagon 35 nabídne 12 špičkových soubojů. Do akce jde největší brněnská hvězda organizace Oktagon, Andrej Kalašnik, i svérázný specialista na grappling, Jakub Dohnal.

Večer plný návratů. I takový bude Oktagon 35. Celou kartu otevře duel brněnského Jana „Jay Jay“ Gottvalda, který vkročí do klece po tříleté pauze. Hned po něm přijde na řadu zápas slovenského matadora Radovana Úškrta, po jehož comebacku fanoušci dlouho volali. Představí se i další známá jména jako Robo Pukač, Rony Paradeiser, nebo neporažený Marek Mazuch.

Úvodní prelims kartu ozdobí i netradiční souboj ryzích amatérů. Soutěžící Reality Show Survivor Nathan Dzaba a Adam Raiter si hodlají své osobní spory vyříkat uprostřed Oktagonu a navzájem si poměřit své MMA schopnosti. Kontroverzní brněnský bouřlivák Radek Roušal změří síly se zkušeným Markem Bartlem. Tato bitva proběhne v postoji pod pravidlami Underground, tedy v malých rukavicích a s povolenými koleny a lokty. Zkrátka pořádná „štípaná“, jak svoje krvavé přestřelky často nazývají elitní kickboxeři.

Celý turnaj vygraduje očekávanou bitvou o šampiona střední váhy do 84 kilogramů. Aktuální držitel titulu Patrik Kincl bude čelit francouzskému nájezdníkovi, Alexovi Lohoré. Oba borci by mohli své zápasové zkušenosti „přehazovat vidlemi“. Vítěz ale bude pouze jeden.

Jeden z historicky nejlepších českých MMA bojovníků Patrik Kincl má před sebou první obhajobu. Nebezpečný Alex Lohoré ovšem představuje velkou hrozbu, protože poprvé za své působení v Oktagonu, má v zádech plnohodnotný přípravný kemp. Zápas na 5 kol po 5 minutách nabídne špičkové smíšené bojové umění světových parametrů, shodují se experti i fanoušci.

Pokud se nedostanete přímo na místo, je možné turnaj Oktagon 35 sledovat skrze online livestream. Skvělá zábava a dechberoucí momenty, jsou v tomto případě zaručeny. Očekává se, že turnaj bude vyprodaný do posledního místa, na bojovníky i přítomné diváky tedy čeká parádní kulisa. Příjemnou zábavu.

Ohodnoť článek

Štítky MMA, Brno, Morava, Patrik Kincl, HC Kometa Brno, Jay Jay

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno se otřese v základech. MMA turnaj Oktagon 35 láká na hvězdnou kartu  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.