Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I přesto, že se léto se blíží ke konci, stále je čas vyrazit na koupák. A na něm vypadat stylově!

PR článek

Koupaliště a rybníky letošní léto praskaly ve švech. A stále praskají. Teplota v den psaní tohoto článku má vyšplhat na 34 stupňů. Kde jinde se svlažit než na koupališti, že? A jak se na něj vybavit?

V první řadě myslete na své zdraví. Základem je proto krém a tělové mléko s patřičným ochranným faktorem. Čím světlejší pleť máte, tím by ochranný faktor měl být vyšší. Nechcete se přeci spálit a zadělat si do budoucna na rakovinu kůže. Nezapomeňte ani na ochranu rtů a uší.

Jaké plavky?

Další nezbytností jsou plavky. Nemíříte-li ovšem na nudistickou pláž, kde se bez nich obejdete. Plavky vybírejte především podle typu postavy. Máte-li úzký pasa a ramena širší než boky (postava obrácený trojúhelník), pořiďte si dvoudílné plavky s výrazným spodním dílem, ať již pestrobarevným, či řaseným. Máte-li to obráceně, tedy užší ramena a široké boky (postava trojúhelník), zvolte výrazný horní díl (třeba se zavazováním za hrk) a nenápadné kalhotky. Pro plnoštíhlé postavy typu jablko jsou vhodné vykrojené plavky jednodílné, popřípadě tankiny. Chlapeckým a atletickým postavám sluší push-upky, vykrojené bikiny a bokovky se zavazováním.

Osuška a deka

Na koupališti se dále neobejdete bez osušky a deky. Chcete být originální? Pořiďte se ručník či osušku s vlastním potiskem. S fotkou, vzorem, textem, logem či obrázkem dle vašeho výběru. Tu si můžete objednat třena na wanapix.cz specializující se na výrobu originálních fotodárků všeho druhu.

Myslete na děti

Míříte na koupaliště s dětmi? Nezapomeňte jim přibalit nějaké ty vodní hračky. Stříkací pistole, nafukovací míč a míček, ti nejmenší ocení kbelíčky, které budou moci plnit vodou a přelívat z jednoho do druhého. A nezapomeňte také na nafukovací kruh, polštářky, popřípadě pomocnou plovací destičku pro nejmenší neplavce. Praktické jsou také plavecké brýle.

Zabavte se

Zřejmě celou dobu nebudete ve vodě. Pobyt na koupališti, to je také povalování se na dece. Ať již s dobrou knížkou, či s příjemnou hudbou. Tu si ale pouštějte spíše do sluchátek. Vaše okolí přeci jen nemusí mít stejný hudební vkus jako vy. Nehledě na to, že kdyby si každý pouštěl hudbu z reproduktoru, bylo by to na koupališti jako na pouti.

Krásná i na koupališti

I na koupališti se ženy chtějí líbit. Proto se mnohé léčí i do vody. Samozřejmě voděodolnými líčidly, tedy řasenkami, očními stíny a rtěnkami. A pokud jim neholdujete, možná se budete chtít nalíčit před tím, než koupaliště opustíte. A kam se všemi líčidly? Třeba do stylové kosmetické tašky s fotkou. Samozřejmě tou vaší. Nebo vašich blízkých.

Plážové doplňky

Nezapomeňte ani na další plážové doplňky. Stylová ve frontě na občerstvené stoprocentně budete v pareu, z něhož snadno vytvoříte sukni, šaty i top. Stejně vám ale poslouží i lehké šaty či sukně. Co se šperků týče, zvolte spíše ty z plastu, nebo chirurgické oceli. Ty zlaté a stříbrné před koupáním vždy sundejte.

Tak si to užijte!

Ohodnoť článek

Štítky koupaliště, plavky, léto, deka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I přesto, že se léto se blíží ke konci, stále je čas vyrazit na koupák. A na něm vypadat stylově!  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.