Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

To pravé domácí hýčkání: Udělejte si wellness na míru

PR článek

Rádi si užíváte tepla v sauně? Milujete ten pocit, kdy se vám poté tělo zchladí v ledové kádi? Užívejte si toho slastného pocitu kdykoli chcete, a to v soukromí domova.

Wellness na míru – relaxujte doma

Je sice příjemné si jednou za čas zajít do wellness, ale přece jen je lepší, když si můžete takového komfortu užívat doma. Nikdo se nepotí ve vaší sauně. Nikdo se nekoupe ve vaší ledové lázni. Tato idea se vám může splnit. 

Dnes už je běžné, že lidé mají vlastní saunu i v paneláku. Rozměry této místnosti se dají přizpůsobit jakémukoli prostoru. Vy však můžete zajít ještě dále. Pokud milujete wellness, nechte si jej vystavět doma. Lze jej udělat v interiéru nebo na rozlehlé terase, záleží na dispozicích, jež doma máte. K saunové místnosti si nechte vybudovat sprchy, ochlazovací bazének a klidně přidejte i vířivku, ať je váš požitek z relaxu kompletní. 

Wellness na míru vám zhotoví největší profesionálové v oboru – hlavní autorizovaný dodavatel špičkové finské technologie Harvia, firma Finská sauna. Ve finské kolébce saunování naleznete výrobky, které mají více než 70letou tradici. Naskýtá se vám tak možnost mít to nejlepší, co saunový trh nabízí.

Jak si udělat domácí wellness?

Svěřte své saunové zázemí odborníkům. Domácí wellness se tak stane místem odpočinku a relaxu přímo ve vašem domově. Nebudete muset chodit někam po práci. Složitě někam zajet, parkovat, platit na recepci, převlékat se v šatně a ve finále stejně nebudete mít soukromí, protože ve veřejném wellness nebudete sami. 

Takhle přijdete domů, odložíte šaty, které ten den už neobléknete, a můžete se oddávat slastnému teplu, které vám uvolní svaly a vaši mysl zbaví napětí. Potěšíte se tak s partnerem, společně si třeba ve vířivce dáte lahev šampaňského. Firma Finská sauna ale stejně tak nabízí zařízení i pro komerční subjekty, které mají náročnější požadavky na wellness prostory.

Saunové sprchy i ledovače – nabídka

K sauně patří i sprchy a ledovače. Sprcha je zapotřebí jednak kvůli hygieně, ale nejen že z vás smyje pot, navíc je nezbytně nutná pro budování imunity – rychlé zchlazení pomáhá organismu zvýšit své limity, zpružňuje krevní řečiště a pokožku, posiluje srdeční i dýchací svaly, a v neposlední řadě ihned ukončí přehřátí organismu – nebude vás pak bolet hlava. Vy pak budete svěží a čistí fyzicky, probere se i vaše mysl. 

Saunové sprchy nejsou ovšem jen tak ledajaké. Ba přímo je můžeme označit za zážitkové. Nabízí se spršky, z nichž tečou jemné kapky, které vaši pokožku příjemně hladí. Unavené svaly potřebují po dávce tepla a rozehřátí pěkně promasírovat. To zvládne silný proud vody. A víte, co je vrchol komfortu? Sprcha s dávkováním mýdla a šamponu. I vizuální dojem je podstatný. Když si budete užívat osvěžující sprchu, dívejte se na hry barev. Červené světlo signalizuje teplou vodu, modré naznačuje, že teče studená. 

A od ní se dostáváme k ledovačům. Víte, co to je? Kdo miluje saunování, ví, že přechod mezi teplotami je báječný z mnoha důvodů. Výrobníky ledu jsou i skvělou podívanou. Do vědra nebo umyvadla vám pravidelně posílají nový led, takže se budete opravdu cítit jako ve finské sauně. Ledovače klidně vyprodukují více než 200 kg ledu denně.

Udělejte si návrh domácího wellness

Váš sen se může stát realitou. Stačí tak málo a můžete mít saunové království, krásné wellness u sebe doma. Firma vám navrhne toto vybavení na míru. Ukáže vám, jaké wellness příslušenství je k dispozici a co by doporučila do vybraného prostoru. Vše s vámi zkonzultuje a doporučí to nejlepší, aby to co nejlépe vyhovovalo vašim představám. 

Vy si pak jen budete užívat slasti při odpočívání, ať už to bude v sauně, kde vypotíte starosti, nebo na solární louce, jež prohřeje vaše tělo jako letní slunce. Nebo vám posílí zdraví jemná mlha mikrokapiček s vysokým obsahem soli při haloterapii. Hýčkání máte na dosah ruky, tak směle do realizace.

Ohodnoť článek

Štítky wellness, sauna, teplo, sprcha, finská sauna, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To pravé domácí hýčkání: Udělejte si wellness na míru  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.