Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dokonalé nehty v ZIMĚ? Gel laky a třpytky na nehty jsou jasnou volbou!

PR článek

Venku už nám přituhuje, ulice se začínají zútulňovat světýlky, do Vánoc zbývá několik desítek dnů, a to znamená jediné, je tu Z-I-M-A a s ní i tolik oblíbená sezóna třpytivých nehtů! Zima není pro všechny oblíbeným ročním obdobím, nicméně, je to období, kdy je venku brzy tma a my pospícháme domů, abychom si uvařili teplý čaj a vychutnávali si domácí pohodu.

V tomto období přichází čas na tvoření, pojďme si tedy pohrát s nehty, které budeme v zimě nosit. Právě teď je ta pravá chvíle a taky vaše oblíbená sezóna třpytivých, metalických nehtů a velkorysého zdobení.

Říkáte si, proč zrovna zima si říká o bohatě zdobené nehty třpytkami? Důvodů je hned několik! Začněme prosincem, adventní čas, chystání na oslavy Vánoc, doplněné o vánoční večírky, kde byste měli zazářit! Pokračujeme oslavami štědrého dne spolu s rodinou. A máme tu Silvestr, konec roku, který si o třpytky přímo říká. Po zbytek zimního období nás tradičně čeká plesová sezóna, kterou máme všichni tak rádi, a kde třpytky, gelové nehty a bohaté zdobení na nehtech hrají hlavní roli.

My v RUSCONA toto roční období tak milujeme. Díky bohatému zdobení a třpytivým nehtům, které dodají šmrnc nejedné dámě. Pojďme tedy společně nakouknout na ty největší pecky, a jakými cestami se k nim dostat, protože výsledek opravdu stojí za to!

UV/LED gel, gel lak nebo nail art?

Způsobů, jak docílit dokonalých nehtů, především třpytivých, je hned několik. K dokonalosti vašich nehtů je potřeba si najít tu pravou cestu, která povede k vámi vysněnému výsledku. Najděte ten pro vás nejsnadnější způsob, jak docílit oslnivých nehtů podle vašich představ.

Jakou metodu pro vaše nehty zvolit? RUSCONA nabízí několik možností, jak rozzářit vaše nehty. Podlehněte třpytivým UV/LED gelům, gel lakům třeba v kombinaci s třpytivým zdobením. Nejen, že si můžete vybrat z těchto variant, jak takových třpytivých, gelových nehtů docílit, ale i z obrovské škály odstínů, které RUSCONA nabízí. 

Ohodnoť článek

Štítky nehty, Vánoce, zima, roční období, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dokonalé nehty v ZIMĚ? Gel laky a třpytky na nehty jsou jasnou volbou!  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.