Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Staňte se husitským válečníkem nebo pirátem díky Outfit4Events

PR článek

Sháníte novou zbroj na tematický LARP nebo středověkou dřevárnu? Podpořte tradiční česká řemesla a pořiďte si bojovou sekeru, kostým, varkoč i štít na e-shopu Outfit4Events.

Naučte se bojová umění asijských mistrů nebo ovládněte střelbu z luku

Kvalitní a poctivé – jiné zboží na e-shopu Outfit4Events nekoupíte. Z malého internetového obchůdku s dobovými kostýmy a zbraněmi se za pár let fungování stal důvěryhodný e-shop, který dává práci více než 40 řemeslníkům. Většinu předmětů vám vyrobí na míru, v různých designech a provedení.

Potřebujete nový meč na historický šerm nebo luk na lukostřelbu? Zabruste na Outfit4Events a vyberte si zbraň, se kterou ovládnete bojová umění asijských mistrů, rytířů nebo antických gladiátorů. Pokud nepatříte mezi milovníky krvelačných bojů, oblíbíte si kategorii sošek nebo kožených a kovaných výrobků. 

I když je obchod zaměřen především na repliky historických předmětů, Outfit4Events nezapomíná ani na zboží ze současnosti – vybavte se japonskými noži, které vás oslní svou ostrostí, multifunkčním švýcarákem, díky kterému přežijete v divočině, nebo gravírovanou placaticí. Nikdy nevíte, kdy vám na dobrodružných cestách vyprahne. 

Nechte se vtáhnout do historie

Zmohl vás výběr správných gotických škorní? Odpočiňte si u strhujících textů na blogu e-shopu – dozvíte se zajímavosti z divokého západu i gladiátorských arén a poznáte nejslavnější čarodějnice světové historie. 

Outfit4Events Magazín vám pomůže i s výběrem seker, luků, katan nebo heraldických štítů. Naučíte se navíc správně brousit nože, změřit délku nápřahu a pochopíte rozdíl mezi klasickou a kovanou čepelí. 

5 důvodů, proč nakupovat u Outfit4Events

  1. Pořídíte si sortiment z malých českých dílen nebo renomovaných zahraničních výrobců, např. Lord of Battles. 
  2. Nesedla vám kroužková tunika nebo jste si místo Zaklínačova stříbrného meče omylem koupili ocelový? Veškeré zboží pohodlně vrátíte nebo vyměníte do 14 dnů od koupě. 
  3. Vybrané zboží vám v Outfit4Events vyrobí na míru – potřebujete u velšského kostýmu udělat malou změnu? Stačí se ozvat!
  4. Nejprodávanější produkty jsou vždy skladem. Pokud vám na LARP chybí například záložní rukavice, máte je do druhého dne doma. 
  5. I v případě, že se vaše panství nachází na tom nejvyšším kopci široko daleko, nestrachujte se – zásilky z Outfit4Events se dostanou kamkoliv! 

Ohodnoť článek

Štítky internetový obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Staňte se husitským válečníkem nebo pirátem díky Outfit4Events  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.