Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Internet od Starnetu je sázka na jistotu. Je kvalitní a za dobrou cenu

PR článek

V dnešní moderní době je samozřejmostí, mít doma internet. Základem je, aby byl kvalitní, rychlý a za dobrou cenu. Spolehlivým poskytovatelem internetu je společnost Starnet, která funguje na českém trhu už více než 15 let. Vznikla v Českých Budějovicích, postupně se ale díky spokojeným zákazníkům rozšířila do téměř celé České republiky.

Historie společnosti Starnet se začala psát v prosinci 2001. „Původně jsme poskytovali internetové připojení pouze v Českých Budějovicích a okolí, během let pak došlo k výraznému nárůstu našich spokojených zákazníků a rozšíření do další okresů i krajů,“ popisuje Lukáš Bezděk z marketingového týmu. Aktuálně mohou internet od Starnetu využívat lidé v celé České republice, kromě Olomouckého kraje.

Hlavní strategií společnosti je poskytovat rychlý internet v nejlepším poměru kvality a ceny. Na optické síti připojí Starnet své zákazníky rychlostí až 1000 Mbps za 250 korun měsíčně. „Na bezdrátové síti poskytujeme za stejné peníze bezkonkurenční rychlost 1000 Mbps a naší sítí pokrýváme i ty nejmenší vesničky, které nejsou pro ostatní poskytovatele dostatečně lukrativní,“ doplňuje Bezděk. Kromě nízké ceny za samotný internet dokáže společnost zajistit klientům také výhodný router.

Kromě internetu i televize včetně sportovních kanálů

Protože i Starnet se snaží jít s dobou a neustále zdokonalovat a modernizovat své služby, už dávno nemá ve svém portfoliu jen poskytování internetu. V roce 2015 uvedla společnost na trh vlastní platformu pro digitální a chytrou televizi s názvem Mazaná TV, kterou si mohou lidé předplatit už od 119 korun za měsíc. Získají tak přístup k více než 70 stanicím včetně sportovních kanálů a HBO MAX. Televizní pořady si navíc mohou přehrávat až sedm dní zpět a využít můžou také nahrávání.

Samoobslužná webová aplikace

I přes stále rostoucí klientelu se Starnet snaží zachovat individuální přístup k zákazníkům. V případě jakýchkoliv problémů se tak mohou obrátit na technickou podporu, kde se místo automatických linek rovnou spojí s místním týmem. „Ten je připraven kdykoliv s čímkoliv pomoci,” říká Bezděk s úsměvem.

Velkým plusem je také samoobslužná webová aplikace, ve které se zákazníci dozví vše o svém internetovém spojení, vyúčtování, ale i to, jak kontaktovat zmiňovanou podporu.

V souvislosti s rostoucí základnou spokojených klientů a zároveň důrazem na kvalitní technickou podporu nabírá Starnet pravidelně nové posily do svého týmu. „O nové zaměstnance se dobře postaráme. Samozřejmostí je kvalitní zaškolení, a také dobré finanční ohodnocení,“ uzavírá Bezděk. Informace o volných pracovních místech najdete na webových stránkách Starnetu.

Ohodnoť článek

Štítky starnet, internet, poskytovatel internetu, rychlý internet, internet české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Internet od Starnetu je sázka na jistotu. Je kvalitní a za dobrou cenu  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.