Čtvrtek, 18. dubna 2024, 12:00
Už skoro třicet let působí Aleš Malach jako důstojník Armády spásy. Znamená to, že se stará o duševní pohodlí jak klientů organizace, tak i jejích zaměstnanců. Zkušenosti jako kaplan nabíral v Praze, Brně, Šumperku a teď slouží v Ostravě jako...
Úterý, 9. listopadu 2021, 10:00
Venku už nekompromisně vládne podzim. Dny jsou chladnější, deštivější a časté střídání teplot dává zabrat našemu imunitnímu systému. Jak předejít nachlazení a nemoci? Vyzkoušejte tipy z dm. Vsaďte na zelený jíl, jablečný ocet, fermentované...
Středa, 4. listopadu 2020, 11:51
Rybí pomazánka ze Skyru? Že to zní dobře? A stejně tak chutná! Nemluvě o následné sladké tečce, kdy jsme si v redakci užili mražený Skyr jogurt. Ale od začátku…
Pátek, 17. srpna 2018, 11:25
Zeleninové kořenicí směsi jsou běžnou součástí mnoha jídel. Profesionální kuchaři se použití umělých dochucovadel většinou brání, ale laici k nim bývají shovívaví. Vědí však, co všechno si se žlutým práškem přisypou do hrnce? Spotřebitelský časopis...
Středa, 19. dubna 2017, 15:21
Přinášíme další recenzi vybrané restaurace. Duo Culinario tentokrát vyrazilo otestovat restauraci na krásně zrekonstruovaném zámku Berchtold v Kunicích u Prahy. Nově opravený objekt s hotelem a wellness je plně v soukromých rukou, které jej...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.