Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Toužíte po životě v ráji? Objevte Roatan – perlu Karibiku!

PR článek, aktualizováno 2. května 2024, 13:24

Praha 2. května 2024 (PROTEXT) - Diamond Rock Resort na ostrově Roatan v Karibiku nabízí možnost vlastnit vilu v srdci tropického ráje s vysokým potenciálem růstu hodnoty nemovitosti.

Resort se pyšní bezprostřední blízkostí bílých písečných pláží a nabízí panoramatický výhled na oceán. Vily jsou koncipovány s důrazem na luxus, soukromí a komfort. Každá z nich je postavena z kvalitních exotických materiálů a je vybavena prvotřídním interiérem, který odráží charakteristický lokální styl.

Zákazníci mohou vybírat ze čtyř různých typů vil, přičemž každá nabídka je přizpůsobitelná podle individuálních představ a potřeb. Ať už hledáte útočiště pro rodinu nebo soukromý odpočinkový prostor, Diamond Rock Resort má řešení pro všechny. Marek Vaňura, obchodní manažer projektu, zdůrazňuje: „Diamond Rock Resort je ideální kombinací luxusního bydlení a příležitosti ke značnému zhodnocení. Je to investice, která přináší radost a zároveň finanční užitek.“ Resort poskytuje kompletní správcovské služby, včetně údržby nemovitostí a společných prostor, bezpečnostního dohledu a podpory při krátkodobých či dlouhodobých pronájmech. Pro obyvatele a návštěvníky jsou k dispozici tenisové kurty, obchody a restaurace, což zajišťuje pohodlný a bezstarostný život.

Roatan je známý nejen svou úchvatnou přírodou a podmořským světem, ale i jako místo s rychle stoupajícími cenami pozemků, které každý rok stoupají o 11 %. Takový růst přitahuje pozornost investorů z celého světa, což činí Diamond Rock Resort ještě atraktivnější.

Pokud hledáte místo, kde si můžete vychutnat klid tropického ostrova a zároveň investovat do nemovitosti s perspektivou, Diamond Rock Resort na Roatanu je tou správnou volbou.

Kontakt: www.diamondrockresort.com

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Toužíte po životě v ráji? Objevte Roatan – perlu Karibiku!  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.