Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vantage odhaluje významný přínos podpory dlouhodobé péče UNHCR o uprchlíky v Austrálii

PR článek, aktualizováno 2. května 2024, 7:54

Sydney 2. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední makléřská společnost Vantage Markets (Vantage) s potěšením oznamuje další dopady svého příspěvku na podporu ochrany a přesídlení uprchlíků a osob bez státní příslušnosti v Austrálii. Dar ve výši 100.000 USD poskytla Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) v květnu 2023.

Problematika uprchlíků v Austrálii představuje složitou výzvu, neboť o azyl a ochranu zde usilují tisíce lidí. Činnost UNHCR, opírající se o finanční podporu společnosti Vantage, má zásadní význam pro zvládnutí těchto výzev a poskytování zásadní pomoci těmto osobám, a to prostřednictvím prosazování lepší ochrany uprchlíků a osob bez státní příslušnosti, poskytováním přímé poradenské podpory a usnadňováním trvalých řešení pro oprávněné osoby.

Toto partnerství má hluboký dopad: jen v samotném roce 2023 se dotklo životů přibližně 788 uprchlíků, vnitřně vysídlených osob a navrátilců. Z tohoto počtu bylo 119 osob úspěšně přesídleno z Austrálie na Nový Zéland, 39 osob našlo nový domov v Kanadě a 19 osob odcestovalo do Spojených států.

„Naše spolupráce s UNHCR podtrhuje náš závazek budovat inkluzivnější a soucitnější svět," uvedl vedoucí obchodního oddělení společnosti Vantage Australia Jack Kelly. „S pokorou sledujeme, jak naše partnerství umožnilo UNHCR obratně zvládat složité otázky podpory uprchlíků a zajistit, aby každý podniknutý krok směřoval k lepší budoucnosti."

Důsledkem tohoto úsilí jsou významné změny v životech potřebných osob. Příkladem opory nalezené v aktivitách UNHCR může být žena z Íránu, která zažila násilí a sociální izolaci v důsledku těžké posttraumatické stresové poruchy (PTSD). Finanční podpora společnosti Vantage však umožnila UNHCR zajistit jí pomoc v oblasti duševního zdraví a absolvování pohovorů nezbytných pro přesídlení na Nový Zéland. Dnes tato žena čeká na výsledek své žádosti a doufá v lepší budoucnost.

Pozoruhodnou houževnatost prokázal i další Kurd, který se potýkal s chronickou posttraumatickou stresovou poruchou a životu nebezpečnými zdravotními obtížemi. Díky komplexní podpoře UNHCR se jeho psychický stav stabilizoval a byl schopen absolvovat rozsáhlé a podrobné pohovory, kterými započal jeho přesídlovací proces. Také dnes je jeho stav stabilní a doufá v nový začátek.

„Realizace těchto aktivit měly významný dopad na blahobyt a kvalitu života uprchlíků a žadatelů o azyl pod ochranou UNHCR," uvádí zpráva vypracovaná UNHCR Austrálie. „Uprchlíky a žadatele o azyl tyto aktivity posílily a podpořily v nich smysl pro samostatnost, čímž jim zároveň poskytly možnost získat zpět určitou kontrolu nad jejich životem. Ještě důležitější je, že toto zapojení jim ponechává otevřené možnosti pro případné přesídlení a nabízí naději a hmatatelnou cestu k lepší budoucnosti."

„Podporovat aktivity UNHCR je pro nás ctí. Jeho tým odvádí neuvěřitelně důležitou práci a my jsme hrdí na to, že můžeme být součástí jejich cesty," říká Kelly. „Doufáme, že naše iniciativa povzbudí také další jednotlivce a organizace, aby podpořili neutuchající úsilí UNHCR a připojili se k jeho misi budování inkluzivnějšího a soucitnějšího světa."

O společnosti Vantage

Vantage (také jako Vantage Markets) je makléřská společnost s různými aktivy, která nabízí klientům přístup k rychlým a výkonným službám pro obchodování s rozdílovými smlouvami (CFD) na forex, komodity, indexy, akcie, ETF a dluhopisy.

S více než 13 lety zkušeností na trhu přesahuje společnost Vantage roli makléře a poskytuje důvěryhodný obchodní ekosystém, oceňovanou mobilní obchodní aplikaci a uživatelsky přívětivou obchodní platformu, která klientům umožňuje využívat všechny obchodní příležitosti. Aplikace Vantage App je k dispozici na App Store a Google Play.

trade smarter @vantage

https://www.vantagemarkets.com/en-au/

Společnost Vantage Global Prime Pty Ltd (ACN 157 768 566) („Vantage") se sídlem na adrese 12/15 Castlereagh Street, Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie, 2000, je povolena a regulována Australskou komisí pro cenné papíry a investice (Australian Securities & Investments Commission, ASIC) AFSL č. 428901.

Obchodování s deriváty s sebou nese značná rizika. Není vhodné pro všechny investory, a pokud jste profesionální klient, můžete přijít o podstatně více, než kolik činila vaše počáteční investice. Při pořízení našich derivátových produktů nevzniká žádný nárok, právo ani závazek k podkladovým finančním aktivům. Dosavadní výsledky nejsou ukazatelem budoucích výsledků a daňové zákony mohou podléhat změnám. Informace na těchto webových stránkách jsou obecné povahy a nezohledňují vaše osobní cíle, finanční situaci nebo potřeby. Před využitím uvedených doporučení byste proto měli zvážit, zda jsou pro vás vhodná s ohledem na vaše cíle, finanční situaci a potřeby. V případě potřeby vám doporučujeme vyhledat nezávislé poradenství.

Před uskutečněním jakéhokoli obchodního rozhodnutí byste měli zvážit, zda náležíte k našemu cílovému trhu, a to seznámením se s naším Stanovením cílového trhu (Target Market Determination, TMD), prostudováním našich Informací o produktu (Product Disclosure Statement, PDS) a dalších právních dokumentů, které vám umožní plně porozumět rizikům. V případě potřeby vám doporučujeme vyhledat nezávislé poradenství.

O UNHCR

UNHCR (Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky) je vedoucí institucí mezinárodních aktivit na ochranu lidí, kteří jsou nuceni uprchnout před konflikty a pronásledováním. Organizace poskytuje životně důležitou pomoc včetně přístřeší, potravin a vody, pomáhá chránit základní lidská práva a vyvíjí řešení, která lidem zajistí bezpečné místo, které mohou nazývat domovem a kde mohou budovat lepší budoucnost. UNHCR se rovněž snaží zajistit udělení státní příslušnosti osobám, které ji nemají.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2396068/Photo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1745281/Vantage_Logo.jpg

KONTAKT: Gwyneth Yeo, Gwyneth.Yeo@vantagemarkets.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vantage odhaluje významný přínos podpory dlouhodobé péče UNHCR o uprchlíky v Austrálii  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.